Bury_Zenek
Rycerz Wody
Raz gry grałem u kolegi w gothic 2 wyszliśmy sobie za balisade aby się przekonać co za nią jest i poszliśmy daleko za nią (gdzieś w okolice dawnego obozu bractwa śniącego) patrzymy a tu leży... trup Diego. poszliśmy do diega a tu diego świetnie się miewa. Wróciłem do mnie do domu i poszedłem w to samo miejsce gdzie znaleźliśmy zwłoki diega a tu ich nie było u mnie.
Kilka tygodni puźniej szukałem smoczych jaj w jaskiniach i wszedłem do jednej (niedaleko słonecznego kręgu) wybiłem jaszczuroczłeków, idę dalej patrzę a tu leży... trup Saturasa (grałem w G2 NK) i miał w ekwipunku list który mu dostarczałem od Vatrasa. Poszedłem do miejsca gdzie Saturas normalnie przebywał ( Jarkendar ) i tam był poszedłem do tamtego kolegi a tego ciała Saturasa nie było.
To jest jakiś zwalony bug czy co? bo głupszego buga jeszcze nie widziałem ^^
Szkoda że screena nie zrobiłem :/
Kilka tygodni puźniej szukałem smoczych jaj w jaskiniach i wszedłem do jednej (niedaleko słonecznego kręgu) wybiłem jaszczuroczłeków, idę dalej patrzę a tu leży... trup Saturasa (grałem w G2 NK) i miał w ekwipunku list który mu dostarczałem od Vatrasa. Poszedłem do miejsca gdzie Saturas normalnie przebywał ( Jarkendar ) i tam był poszedłem do tamtego kolegi a tego ciała Saturasa nie było.
To jest jakiś zwalony bug czy co? bo głupszego buga jeszcze nie widziałem ^^
Szkoda że screena nie zrobiłem :/