Czy G Up Umiera?

Status
Zamknięty.

Thran

Che Świniara
Ja mam pomysł na częściowe ożywienie tego forum otóż.

Pomyślałem że GUP mogło by zawrzeć umowę o partnerstwo z Poland Machinima którą prowadzi Pan Patok ale wątpie by się kacpi zgodził a chodzi mi o przyciągniecie mi tu ludzi którzy robią filmy i by mogli z nami podyskutować kacpi przemyśl to.

damiannowak

Member
Kurna to forum niby umiera ? Dobre sobie, widzę że tylko to forum się stara coś osiągnąć. Inne o Gothicu to już dawno umarły, najlepiej zamkli by forum, a dostęp dali tylko kolesiom, bo jak zauważyłem nowi (tymbardziej Modderzy, co jako przedstawiciel tegoż gatunku zauważyłem :) ) są dla nich problemem.
Myślę że rozszerzenie współpracy z grupą TM byłoby korzystne, ( W końcu gothic ma już jakby nie było 10 lat, teraz w modach nadzieja ). Co do filmów to także dobry pomysł, niektóre naprawdę są interesujące.

Tak pozatym to przydałby się nowy skin, głównie forum, bo strony jest całkiem ciekawy ( nie licząc reklamy FG u góry, no ale strona musi na siebie zarabiać ).

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Ja proponuję zmniejszyć dostępność shoutboxa z 80 do powiedzmy 20 - 40 postów. Szczęściem w nieszczęściu, z powodu naszego braku w google, nie logują się tutaj też idioci pokroju Bloodwayna, więc można by zmniejszyć wymagania w stosunku do userów, tym bardziej, że jak wszystkim nie chce się nic robić, to tym bardziej dobijać do SB.

Ogólnie rzecz biorąc, spójrzcie na RPG. To jedna z prostrzych metod obudzenia forum. I co? I gów...Nikomu się nie chce pisać.

Więc czego wy oczekujecie?

Dopóki przynajmniej 90% aktywnych użytkowników ( strzelam, że to będzie ok. 30 maks. ) nie weźmie się do roboty i zamiast coś robić będzie tylko miętolić ozorem "jak to forum umiera" to faktycznie nic z tego nie wyjdzie. To jak pogawędka dwóch ludzi nad umierającym człowiekiem, o tym "jakby mu pomóc", zamiast ruszyć dupę i zrobić sztuczne oddychanie.

I niech nikt nie bierze tego do siebie, zarzuty kieruję do wszystkich i do siebie też. Chcecie coś zrobić?
To ruszmy dupy!

damiannowak

Member
Ja wiem że jestem nowy tu na forum, ale ogólnie w tych "duperelach" mam doświadczenie. Więc jeśli tylko będzie potrzebna pomoc to chętnie pomogę. Walcie śmiało

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
W sumie...ciekawa byłaby fuzja lub szeroka współpraca z jakimś forum o modderstwie.
Wiadomo, że w okresach posuchy wiara skupia się na modach.
Generalnie... mogłem się spiąć i uczyć w tych babolach administrowania jak jeszcze byłem adem...ale za leniwy jestem ;/ i obowiązków więcej niż kiedyś...a nie mam takiej motywacji jak kiedyś....do niczego nie mam motywacji kurwa ;/

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Widzisz yeed, niewielu jest na forum, co coś w tych sprawach potrafią, a i tak już "stracili motywację do działań". Kac pozostał sam z tym syfem ;/

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Przynajmniej mogę być "dumny" z wgrania sb...na którym gaworzycie ale przy wgrywaniu reputacji już coś skopałem xD
No i Kacp mnie newsy nauczył wrzucać na stronę.....jakby więcej płacili w tej robocie to bym sobie nie odpuścił ^^

damiannowak

Member
O moddowaniu jest tylko forum Themodders.org. Ale jeśli byście chcieli coś z zakresu moddowania to chętnie pomogę :p Mógłbym jakiegoś tutka dla cholernie początkujących szczelić, bo w rzeczywistości to nie jest jakaś trudna rzecz . Jakby wyszedł jakiś śmieszny modzik z udziałem ludzi z forum mogłoby być ciekawie ( na jakąś rocznicę czy coś ). Kiedyś zrobiłem moda o perypetiach forum TM (The murders_mod), przyjęło się .

Jak chcecie się więcej o modzie dowiedzieć to macie tutaj - http://themodders.org/index.php?showtopic=2457
Oraz na Gothic Mody - http://www.gothicmods.info/index.php?optio...&Itemid=502

Może kiedyś jak będzie wsparcie ze strony forumowiczów to mógłbym zrobić coś o Gothic up, np na jakąś rocznicę :p

Thran

Che Świniara
Fuzja z TheModders ? hmmmm dobra rzecz pomogła by obu stronom bo podobno po wydaniu CZ forum TM ma zostać zamknięte ale chyba można z Orciem się dogadać byśmy fuzje z TM zrobili ja byłbym absolutnie ZA ! bo dużo osób forum TM odwiedza akurat ;)

Kacperex

KacŚpioszek
Fuzja?
Wy chyba sobie żarty robicie ze mnie. Dopóki trzymam tu pieczę to żadnych fuzji nie bedzie.
Nie ma problemu na dział o modowaniu, w którym modderzy mogą się udzielać. gothic up jest samodzielnym portalem, i tak pozostanie.

Pozdrawiam.

Wszelkie oferty pomocy i konkretne pomysły składac via PM.

Temat zamykam!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom