Czy Da Się Zdobyć 60 Level W Gothic 2 Noc Kruka?

Status
Zamknięty.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Gdyby się zrobiło wszystkie questy i zabiło wszystkie potwory (w góniczej dolinie, w jarkendarze, w khorinis) czy dałoby się zdobyć 60 level w Nocy Kruka?

daria

Szejn
Weteran
Da się...

Właśnie przejrzałam sporo wątków na różnych forach, szukając tego, no i wyczytałam, że ludzie mieli nawet 70 lvle...
Swoją drogą można nawet 99 lvl zdobyć, jak niektórzy tam tak twierdzili.

Tylko po co Ci aż 60 lvl? Jak dla mnie 50 lvl to total max i więcej nie trzeba, bo z takim poziomem grę można lajtowo ukończyć. Nawet i 50 nie trzeba.

Pozdrawiam.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja gre przeszedłem z największym poziomem 49, ale to był już max bo wszystko co sie ruszało pozabijałem xDDDDD.
Ale wykorzystując dużą liczbę bugów, to można poziomy mieć w nieskończoność.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CYTAT
Ale wykorzystując dużą liczbę bugów, to można poziomy mieć w nieskończoność.

Jakie bugi masz na myśli? Bo ja nie spotkałem się z takimi, które dodadzą Ci doświadczenia.

daria

Szejn
Weteran
CYTAT
Ja gre przeszedłem z największym poziomem 49, ale to był już max bo wszystko co sie ruszało pozabijałem xDDDDD.

49 to nie jest najwyższy level. Połowa graczy kończyła grę na ponad 50 poziomie i bez wykorzystania żadnych bugów.
Ja sama miałam 54 o ile dobrze pamiętam.

jacksonheyes

Member
Pewnie da się zdobyć 60 level,ale trzeba być wprawnym graczem.Zabijać wszystko co żyje,wykonywać wszystkie questy,nauczyć się kradzieży kieszonkowej.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
CYTAT(Daria @ 04-05-2009, 15:58) index.php?act=findpost&pid=220964
49 to nie jest najwyższy level. Połowa graczy kończyła grę na ponad 50 poziomie i bez wykorzystania żadnych bugów.
Ja sama miałam 54 o ile dobrze pamiętam.

Romkowi chodziło że on miał 49 jak kończył grę;]Ja miałem chyba 57 za pierwszym razem ale to tylko z ciekawości,bo chodziłem gdzie się da.
Bugów nie ma w G2...przynajmniej nie rzucają się tak w oczy jak w G3ZB:D
Tak jak mówiła Daria,grę można przejść bez problemów już na 50 level to po co Ci 60?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
da się i to bez probemu :p

wybić każdego stwora i orków (można też ludzi ale to nudno będzie)
pozatym w 4 rozdziale warto wrócić do jankerdaru - pełno tam kolejnych potworów (na każdym kroku oraz w tych domach kapłanów) i można sporo powybijać

a co do bugu - o jest ten u bustera? (ten najemnik co zbiera rogi cienostwora) - za każdy róg chyba było po 300? starczy go obić i zabrać i znowu dać i ponownie daje kase i dośw - i tak za każdym razem (w nieskończoność) ale tylko do któregoś rozdziału - chyba do 4? ale dokładnie nie pamiętam. potem tylko daje już kase

ale uwaga nie radze skakać drugi raz w przepaść w jankerdarze bo odejmuje 100 punków - ot "- 100 dośw kara za oszustwo" - coś w tym stylu się pojawia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom