Gdyby się zrobiło wszystkie questy i zabiło wszystkie potwory (w góniczej dolinie, w jarkendarze, w khorinis) czy dałoby się zdobyć 60 level w Nocy Kruka?
Właśnie przejrzałam sporo wątków na różnych forach, szukając tego, no i wyczytałam, że ludzie mieli nawet 70 lvle...
Swoją drogą można nawet 99 lvl zdobyć, jak niektórzy tam tak twierdzili.
Tylko po co Ci aż 60 lvl? Jak dla mnie 50 lvl to total max i więcej nie trzeba, bo z takim poziomem grę można lajtowo ukończyć. Nawet i 50 nie trzeba.
Ja gre przeszedłem z największym poziomem 49, ale to był już max bo wszystko co sie ruszało pozabijałem xDDDDD.
Ale wykorzystując dużą liczbę bugów, to można poziomy mieć w nieskończoność.
CYTAT
Ja gre przeszedłem z największym poziomem 49, ale to był już max bo wszystko co sie ruszało pozabijałem xDDDDD.
49 to nie jest najwyższy level. Połowa graczy kończyła grę na ponad 50 poziomie i bez wykorzystania żadnych bugów.
Ja sama miałam 54 o ile dobrze pamiętam.
CYTAT(Daria @ 04-05-2009, 15:58) index.php?act=findpost&pid=220964
49 to nie jest najwyższy level. Połowa graczy kończyła grę na ponad 50 poziomie i bez wykorzystania żadnych bugów.
Ja sama miałam 54 o ile dobrze pamiętam.
Romkowi chodziło że on miał 49 jak kończył grę;]Ja miałem chyba 57 za pierwszym razem ale to tylko z ciekawości,bo chodziłem gdzie się da.
Bugów nie ma w G2...przynajmniej nie rzucają się tak w oczy jak w G3ZB
Tak jak mówiła Daria,grę można przejść bez problemów już na 50 level to po co Ci 60?
wybić każdego stwora i orków (można też ludzi ale to nudno będzie)
pozatym w 4 rozdziale warto wrócić do jankerdaru - pełno tam kolejnych potworów (na każdym kroku oraz w tych domach kapłanów) i można sporo powybijać
a co do bugu - o jest ten u bustera? (ten najemnik co zbiera rogi cienostwora) - za każdy róg chyba było po 300? starczy go obić i zabrać i znowu dać i ponownie daje kase i dośw - i tak za każdym razem (w nieskończoność) ale tylko do któregoś rozdziału - chyba do 4? ale dokładnie nie pamiętam. potem tylko daje już kase
ale uwaga nie radze skakać drugi raz w przepaść w jankerdarze bo odejmuje 100 punków - ot "- 100 dośw kara za oszustwo" - coś w tym stylu się pojawia
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.