Cze

Sawyer.pav

New Member
cze

Mam na imię Tomek, kumple wołają na mnie sawyer (chyba wiadomo dlaczego,każdy czyt. Tomka Sawyera :p )
Jak widać po sigu lubie oglądać LOST ;)
Mam lat 18,wolny czas spędzam głównie przed komputerkiem,pykając sobie w gothica lub na battle net w wc3 ;)
Jak tu trafiłem ? oO
A no niedawno kupiłem sobie nowy komputerek,teraz mam możliwość pogrania sobie fajnie w g3 na full detalach ;)
z szafki wygrzebałem g3 ale w en wersji. Tak więc zacząłem szukać w google spolszczenia, no i tu trafiłem ;)

Pozdrawiam
S.

Pandrodor

Member
Witam również na najlepszym forum o Gothicu i liczę na to, że będziesz aktywny i zostaniesz z nami na dłużej ;) Większość userów wita się, popisze 1-2 dni i znika gdzieś...zostań, popisz trochę, poczytaj, może się kiedyś wkręcisz do Zakonu lub do którejś Gildii w NRP? (poczytaj o tym w dziale a dowiesz się co to takiego) Zapraszam do wojów, ale to później, za jakiś miesiąc :)
A teraz do rzeczy xDCYTAT
pykając sobie w gothica lub na battle net w wc3 wink.gif
Masz na myśli Commandos 3...? Jeśli tak to może pogramy kiedyś, nabyłem właśnie Antologię ;) A masz C2?CYTAT
Jak widać po sigu lubie oglądać LOST wink.gif
Tak jak ja :)
Pozdrawiam i życzę miłego i długiego pobytu na forum.

Sawyer.pav

New Member
wc3 miałem na myśli warcraft3 ;)
no widzę że tu fajnie ;p dużo ciekawych rzeczy,trudno wszystko naraz przeczytać ;)
<ziewa> idę spać :p

daria

Szejn
Weteran
Widzę, że ciekawa osoba u nas zawitała... ;) Mam nadzieję, że nie odejdziesz po napisaniu kilku postów... "Na pierwszy rzut oka" wydajesz się okey i wydajesz się także taki obeznany, sądząc po stylu postów (wiesz jaki nowi piszą :p )... Czyżby jakieś inne fora? Jeśli tak, to jakie? (bez linków proszę, sama tematyka wystarczy) :p

Spać Ci się chce o 00:15, powiadasz? Tutaj, na Gup prowadzi się nocne życie (sb itd.) W nocy dopiero zaczyna się tu coś dziać... Więc jeśli chcesz zostać, to przestaw sobie "zegar biologiczny", żeby z nami dłuuuuuugo wytrzymywać xD
Zapraszam do konkursu PIERWSZEŃTWO W SB!!!, być może Ci się spodoba ;)

CYTAT
no widzę że tu fajnie ;p dużo ciekawych rzeczy,trudno wszystko naraz przeczytać wink.gif

No naraz na pewno nie dasz rady... W końcu to 15223 tematów ;P Zacznij pisać w działach, które Cię najbardziej interesują, potem możesz rozpisywać się w innych... Niestety działu z wc3 nie mamy, ale o G3 sobie możesz pogadać, bardzo ciekawe tematy są...
AAAAAAA widzisz, teraz - SPECJALNIE FOR YOU znalazłam coś na Twój gust, co prawda, to tylko temat, ale da się pogadać... Napisz coś, może inni się zainteresują !!!LINK!!!

Pozdrawiam i życzę miłego użytkowania forum... Aha i nie zapomnij się zapoznać z regulaminem, bo wiesz - my (modzi) czuwamy ;)

Sawyer.pav

New Member
:D korzystałem i do dziś korzystam z jednego forum oprócz tego ;)
Było to forum mojego klanu w grze travian . klan nazywa się PAv - Polish Avengers. Dlatego końcówka w nicku pav ;)
Na forum mojego klanu modzi nauczyli mnie do czego służy forum, i że to nie gg ;p Potem byłem modem tam,obecnie mam dostęp do acp i przydzielam dostępy do poszczególnych działów ;)
Zapomniałem wspomnieć że gram w traviana, a w top rankingi się tam wpisałem :p Około 1,5 roku spędziłem na graniu w traviana.
na serwerze nr 9 już nie gram,oddałem znajomemu moje konto,nie wiem które obecnie jest ale kiedy ja kończyłem grę byłem top1 w rankingu pop a także zajmowałem 1 pozycje w rankingu najskuteczniejszych napastników. heh... zacząłem się rozpisywać :p dużo mógł bym opowiadać o tej grze,ale nie chcę przynudzać :p
CYTAT
Spać Ci się chce o 00:15, powiadasz? Tutaj, na Gup prowadzi się nocne życie (sb itd.) W nocy dopiero zaczyna się tu coś dziać... Więc jeśli chcesz zostać, to przestaw sobie "zegar biologiczny", żeby z nami dłuuuuuugo wytrzymywać xD

aby być topowym graczem w travianie musiałem się nauczyć nie spać w nocy :p Kiedy wrogowie spali najlepiej było niszczyć ich osady ;)
Wczoraj po prostu już nie dałem rady :p byłem zmęczony całym dniem ;)
CYTAT
AAAAAAA widzisz, teraz - SPECJALNIE FOR YOU znalazłam coś na Twój gust, co prawda, to tylko temat, ale da się pogadać... Napisz coś, może inni się zainteresują !!!LINK!!!

dzięki :D

pozdrawiam
S.

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora biggrin.gif biggrin.gif i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom