Cześć!

TheDrearRipper

New Member
  • Na imię mi Damian, mam czternaście(piętnaście rocznikowo) lat i chodzę do drugiej gimnazjum, na pseudonim zaś po prostu Bober czy Bobcio. Przeważnie wolny czas spędzam przed komputerem, rzadziej a nawet w ogóle, na dworze. Interesuję się wrestlingiem ale też piłką nożną którą jedynie biorę pod uwagę, gdy ja właśnie w nią gram. Zajmuję się grafiką komputerową, ale nie jestem w tym jakoś specjalnie dobry, robię to dla czystej zabawy. Głównie w grze nie skupiam się na statystykach, ale samej przyjemności.
:ph34r:​

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy w naszych skromnych progach.

Od jakiegoś czasu nie było takiego przywitania. Przestrzegaj Regulaminu oraz poczytaj temat "Co w trawie piszczy" co pomoże ci się dostosować do warunków na forum. Pisz sensowne, mądre oraz długie posty tym samym bacząc na błędy ortograficzne. Ale najważniejsze to baw się dobrze.

Grafika komputerowa powiadasz? Może zaprezentujesz nam kilka swoich dzieł w naszej galerii na forum?

tomisakis

Whiskas
VIP
Czesc. Przeczytaj regulamin i stosuj się do niego. Nie spamuj i trzymaj przynajmniej przyzwoity poziom. Zostań na dłuższy okres czasu.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Witam!
Baw się dobrze i dołącz do którejś gildii. Są dwie: Najemnicy i Buntownicy.

Co do niechęci w prezentowaniu prac szerszemu odbiorcy. Jak się niby masz przekonać o ich wartości, jeżeli nie poddasz ich ocenie innych?

Nie bój się, nikt cię tu nie zje, nawet, gdy okaże się, iż rzeczywiście nie są najlepsze. A może się okazać, że są dobre i zostaniesz doceniony pozytywnymi recenzjami.

Do góry Bottom