Cześć !

rado96xd

Member
Cześć wszystkim. Na imię mam Radek, pochodzę z okolic Płocka. Interesuje się najbardziej komputerami, siatkówką oraz GOTHIC'KIEM : ]. Przygodę o gothicu rozpocząłem od 3 części ( niestety ). Spodobał mi się więc chciałem zagrać w inne. Myśle, że będzie mi się dobrze z wami pisało :D.

Aj zapomniałem dodać, że przechodze Risen'a po raz trzeci. : d

Istnieje opcja EDYTUJ! - szkeleton

Ok dzięki :) .

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witam, zapoznaj się z regulaminem i bierz aktywny udział w życiu forum. A w przyszłości polecam dołączenie do którejś z gildii.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy w naszych skromnych progach

Poczytaj (jakże święty) regulamin oraz Co w trawie piszczy. Pisz długie i sensowne posty tym samym nie kalecząc języka ojczystego. Gdy będziesz mieć już ponad kilkudziesięciu postów to zapraszamy do przyłączenia się do jednej z dwóch gildii : Buntowników lub Najemników. Jak masz dużą wiedze o Gothic'u to zapraszamy do zakonu Świętego Miecza. Szanuj bliźniego swego jak siebie samego czyli nie klnij i nie spamuj. Baw się dobrze pamiętając o cienkiej linni oddzielającej zabawę, a burdel.
Grałeś w G3, pograł w inne części (zwłaszcza G1 oraz G2:NK), ponieważ znacznie różnią się od trzeciej części i nie będziesz zawiedziony.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Gothic 1 oraz Gothic 2 z dodatkiem, jest wskazane dla prawdziwego fana. Najlepsze części, które może nie powalają grafiką, ale fabuła jest genialna.

Witaj na forum, bierz czynny udział w dyskusji, nie spamuj oraz pisz z głową.

Pozdrawiam, sX.

Do góry Bottom