Cześć!

kubanosa

New Member
Witam wszystkich! Nazywam się Kuba, mam 12 lat i uwielbiam serię Gothic! Mieszkam w Sandomierzu. Trafiłem na to forum, bo zainteresowało mnie czy kiedykolwiek powstało coś o nazwie Gothic Tibia :) Pierwszą część przeszedłem całą, drugą też a trzecia nie pójdzie na kompie. Wiem, że to śmieszne ale na tym gruchocie nic nie chodzi... Pozdrawiam :)

Gaan

Handlarz
Witaj witaj. Zostań u nas jak najdłużej. Pisz dużo postów (ale nie spamuj) i dołącz do jednej z gildii
Cichy głos z końca sali:
-Dołącz do Najemników

sam wybierzesz do której dolączyć. Poza tym jest jeszcze zakon .

Ps: Nie ma co się wstydzić słabego kompa. Pół roku temu G3 też mi nie chciał odpalić

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witamy na forum kubanosa Przestrzegaj regulaminu, nie głupiej to będziemy żyć w zgodzie :)

Trafiłem na to forum, bo zainteresowało mnie czy kiedykolwiek powstało coś o nazwie Gothic Tibia

Nie powstało jeszcze nic takiego, jednak powstaje projekt o nazwie World of Convict, czyli gra w realiach Gothic na silniku z gry Tibia. Popularnie mówiąc OTS.

Więcej informacji u nas w dziale: http://gothic.org.pl...rld-of-convict/ oraz na forum projektu http://www.worldofconvict.pl/forum

Z Sandomierza powiadasz? Ostrowiec Świętokrzyski pozdrawia.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Przeczytaj regulamin,nie spamuj,nie denerwuj innych,dołącz do jednej z gildii a później Zakonu.

Z Sandomierza powiadasz? Ostrowiec Świętokrzyski pozdrawia.

Kraków też pozdrawia :)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Baal pacanie, O-c jest tylko oddalony o 30km od Sandomierza ;p Z tego względu napomknąłem o tym. ;p W Sandomierzu sporo już razy byłem, znaczy nad Wisłą.

Fahrenheit

Pimpu?
Nie Kraków, lecz Niepołomice :) Witaj, obawiam się, że z tego OTS-a nic nie będzie, więc mam nadzieję, że zainteresują cię inne ciekawe rzeczy na forum. Przestrzegaj regulaminu i zostań tu na dłużej.

Do góry Bottom