Cześć

Dragunov

Member
Siemanko wszystkim. Jestem nowy. Dołączyłem dziś ok. 1 więc już nie chciało mi się pisać, ale dzisiaj piszę. Mój wiek jest bliżej nieokreślony, mieszkam w Lublinie. Ogólnie to interesuje się piłką nożną, intensywnie lokalnym klubem Motor Lublin. Jeśli chodzi o gothica to było tak. Grę zdobył mój Wujek choć sam wcześniej się zastanawiałem nad kupnem. Spodobała mi się(była to 2 a na rynku były dostępne już 3 części). Więc kupiłem 1 i 2NK, 3 pominąłem bo mój stary komputer by jej za Chiny nie pociągnął. W oczekiwaniu nowy komputer przeglądałem na internecie opinie o G3 screeny, opisy. Wreszcie dostałem nowego kompa i G3 potem G3ZB i Risena i mi się skończyła seria. W oczekiwaniu na G4 trafiłem tutał i chyba dobrze mam nadzieje że nie będę żałował tej decyzji :p

Black-Men

Member
Witaj Dragunov,miło cię widzeć bądz aktywny na forum i prosze cie nie spamuj ok?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dragunov piękna broń :)

Witamy na forum i generalnie miło spędź tu czas :)
W ramach regulaminu oczywiście, bo jak nie to sam cie wykopię z uśmiechem na twarzy.

Pozdrawiam

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witamy, kojarzę Cięz forum Risen Info. I nie wiem czy nie widziałem na GS. Ale skoro piszesz, że to Twoje pierwsze forum o G4 więc raczej będzie to inna osoba. Baw się dobrze.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy, kojarzę Cięz forum Risen Info. I nie wiem czy nie widziałem na GS

Prawdopodobieństwo, że po prostu wybrał ten sam nick jest większe niż to, że on był na Riesen i GS skoro pisze, że to pierwsze forum.

Gdzieś tam w sieci tez spotkałem drugiego yeeda....ból był straszny, ale jakoś się z tym pogodziłem xD

Silden

RPG'owiec
VIP
Yeed, jak ja nie mogłem się na pewnym forum pod nickiem Shawn bo był już zajęty to myślisz, że co zrobiłem? Tyż się załamałem. ;d

Witaj, Dragunov. Pisz z sensem, czytnij se regulamin, dołącz do gildii, do Zakonu i na samym początku trzymaj się z dala od Ticza bo ja tak nie zrobiłem i teraz żałuję. :p

Fahrenheit

Pimpu?
Witaj, snajperze :) Przestrzegaj regulaminu, szanuj innych, dołącz do jakiejś gildii, nie znikaj z forum po tygodniu. Mam nadzieję, że miło spędzisz czas na gup.

tomisakis

Whiskas
VIP
a mój nick nie jest nigdzie zajęty chyba.Nigdy narazie nie musiałem inengo wymyslać.

Witaj Dragunov.Obczaj regulamin.Zostań z nami na dłuzej.Dołącz do gidii i Zakonu.Nie spamuj ani nie denerwuj nikogo zwłaszcza Kaca.

Do góry Bottom