Cześć

nvidia123

New Member
Cześć wszystkim.Jestem Mariusz i interesuje się bezpieczeństwem komputerów.Zarejestrowałem się bo mam problem z grą Gothic III.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj :)

Zostań na forum na trochę dłużej,zachowuj się w miarę normalnie i zgodnie z najważniejszymi punktami regulaminu.
Baw się dobrze u nas ;)

Fahrenheit

Pimpu?
Siemka, napisz jakiś temat o tym jaki masz problem. Mam nadzieję, że zagrzejesz tu miejsce na dłużej, a nie tylko do czasu rozwiązania problemu. Jeśli tak - przestrzegaj regulaminu, wybierz sobie gildię, obczaj Zakon.

nvidia123

New Member
Jestem bliski rozwiązania problemu ale wydaje mi się że zagoszczę tutaj na dłużej.

Kacperex

KacŚpioszek
Witaj,

Opisz trochę wiecej o swoim zainteresowaniu.

Jestem Mariusz i interesuje się bezpieczeństwem komputerów

Co masz na myśli mówiąc bezpieczeństwo.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
chyba mu chodzi o antiwirusy pomaga w problemach z komputerami np .jakich program zle dziala itp.

a więc witamy w naszych skromnych progach

zostan na dluzej ,udzielaj sie ,poczytnij sobie regulamin i szanuj innych

Electric Dragon

Majster
Weteran
Welcome tutaj. Prowadź się dobrze na forum, nie zmuszaj nas do ostatecznych kroków. Pomagaj innym w dziedzinie, którą się interesujesz. Regulamin obowiązkowo do przeczytania, chociaż wywnioskowałem z Twoich szutów na sb, że to nie pierwsze Twoje forum. Znaczy się jesteś pro :)

Miłej aktywności w przyjemnej atmosferze (ach ten okres świąteczny...)

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy

Zostań z nami na dluzej,weź dolącz do jakies z gildii i zakonu.Nie spamuj. nie denerwuj innych userów i adminów.Nie spamuj.

nvidia123

New Member
chyba mu chodzi o antiwirusy pomaga w problemach z komputerami np .jakich program zle dziala itp.
No tak o to chodziło.

To nie jest moje pierwsze i nie ostatnie forum.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
predzje sie specjalizuje jakie instalowac i co instalowac by miec komputer spatiblny według mnie

Electric Dragon

Majster
Weteran
szkelo strasznie udzielny jesteś dla nvidii. Co Kac się spyta, to Ty za niego odpowiadasz^^ Rodziną jesteście? :D

nvidia, to może skorzystam z Twoich usług :D Jeśli odpowiesz na pytanie Kaca i potwierdzisz słowa szkelo :]

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
ED znam gościa i bywałem na forum w którym pomógł mi gdy miałem problemik z komputerkiem B)

Black-Men

Member
Witaj mam nadzeje,że dobrze spędzisz czas ale weź bądz aktywny popisz troche to dąłącz do jakiejś gildii.

nvidia123

New Member
Z tego co widzę to gildia od 40 postów.Jak już będe tyle miał tyle to może do jakieś dołączę.

predzje sie specjalizuje jakie instalowac i co instalowac by miec komputer spatiblny według mnie
No coś takiego.

Mogę polecić jakiegoś antywirusa, firewalla, pakiet internet security, doradzić jak zoptymalizować komputer i wyczyścić go, sprawdzić logi z jakiegoś programu.

Z jakiego forum mnie kojarzysz?

Electric Dragon

Majster
Weteran
Problem kolego został dawno rozwiązany, Twój post to po prostu spam. Następnym razem uważaj bo otrzymasz ostrzeżenie.

creative75

New Member
Witamy :)
Chociaż jestem tutaj drugi dzień ,to też kogoś przywitam.
A co do antywirów ,to wiadomo ,że najlepszy antywir to brak antywira. :)
Miałem przez 2 lata bez żadnego antywira i nic nie siadło a komp śmigał jak oszalały.

Kacperex

KacŚpioszek
Witamy :)
Chociaż jestem tutaj drugi dzień ,to też kogoś przywitam.
A co do antywirów ,to wiadomo ,że najlepszy antywir to brak antywira. :)
Miałem przez 2 lata bez żadnego antywira i nic nie siadło a komp śmigał jak oszalały.

Swój chłop :)
Czołem.
Ja także wychodzę z założenia, że najlepszym rozwiązaniem jest brak antywira. Jak się nie chodzi pies wie gdzie, to nic nie powinno się stać. Można co jakiś czas przeczyścić kompa, ale stała ochrona jest zbędna.

Miłego pobytu!

Do góry Bottom