Cześć!

kubasliwa202

New Member
Cześć!
Po gothic.org kręcę się już od kilku lat, ale dopiero teraz postanowiłem zarejestrować się na forum. Grałem i przeszedłem wszystkie części Gothica (z wyjątkiem Zmierzchu Bogów, który wciąż mnie od siebie zniechęca swoim stopniem "zarobaczenia"), a od niedawna gram też w Risena. Oprócz tego lubię jeszcze trzecią i czwartą część Devil May Cry, interesuję się komputerami (a od niedawna zajmuję się moddingiem tekstur w DMC4). Lubię też elektroniczną muzykę i grać w tenisa.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj :)

Zachowuj sie normalnie,nie denerwuj innych bla bla bla;d Dołącz do jednej z gildii oraz ZŚM...zostań na forum na dłużej;d

l

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Witam cię bardzo serdecznie Kubo!

Ta, w pełni się z tobą zgodzę co do "Zbioru Bugów" jest to porażka na całej linii. Widać już nas łączy coś wspólnego ;), ja również od niedawna gram w "Risen" i szczerze powiedziawszy bardzo mi się on podoba.
Mam nadzieje że miło spędzisz czas na "naszym" forum, po napisaniu kilku postów (no może trochę więcej) pomyśl nad dołączeniem do którejś z gildii oraz Zakonu Świętego Miecza.

Pozdrawiam Gorąco
Riodrian

Fahrenheit

Pimpu?
Witaj, Kuba, mamy dość podobne zainteresowania :) Też od niedawna gram w Risena, grałem także w DMC 4 - naprawdę świetna gra, nawet na klawiaturze gra się świetnie. Mam nadzieję, że na powitaniu się nie skończy - wielu userów znika po 10 postach :p Mam nadzieję, że dołączysz do gildii i zakonu. A co do moddingu tekstur - może pokażesz nam swoje dzieła? Chętnie zobaczę jak wygląda gra z nimi.

kubasliwa202

New Member
Też mam nadzieję, że mi się tu nie znudzi i nie przestanę wykazywać aktywności po kilku raptem postach.
A co do moddingu tekstur - może pokażesz nam swoje dzieła? Chętnie zobaczę jak wygląda gra z nimi.
Jeszcze nie zrobiłem żadnego "poważnego" modu, ale zapraszam na Hell's Atelier - forum poświęcone moddingowi DMC3 i 4. Znajdziecie tam zarówno sporo różnego rodzaju modów, jak i tutoriale do robienia tychże.

daria

Szejn
Weteran
Witamy Cię serdecznie.

Kręcisz się kilka lat, powiadasz? Też tak na początku miałam, przez ponad rok nic nie pisałam, dopiero po tym czasie doświadczyłam oświecenia i aktywnie zaczęłam uczestniczyć w życiu forum... Na Gup nie da się wchodzić tylko poczytać i bezinteresownie wychodzić :) Jak widać coś tutaj ciągnie.

Zapraszam Cię do CZYNNEGO udziału w dyskusjach, przestrzegania regulaminu (zachęcam? raczej żądam :p), dołączenia do jedenj z Gildii i Zakonu Świętego Miecza.

To chyba na tyle. Jeszce raz witam i pozdrawiam :)

HoteK

Obywatel
Yo witaj na naszym forumiku . Nic więcej nie do dam , bo wszystko już wyczerpali pisząc po wyżej ale mogę cię zachęcić byś został jak bo warto nie znikaj po kilku postach . Kręciłeś się po naszym forum to wiesz jak co lata :)

Do góry Bottom