Cześć

rondel

Member
Witam mam na imię Szymon i jestem z Oświęcimia. Jeżeli chodzi o serię Gothic to przeszedłem każdą część serii po parę razy i czekam na więcej :D

Jeżeli chodzi o fora poświęcone tej serii: to jakby to nie było powracam na "scenę" po długim okresie nieobecności. Wcześniej bardzo udzielałem się na GK i przy okazji Witam wszystkich ludzików z dawnego GK :D

POZDRAWIAM

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Swój chłop xD

Witamy na GUp....wiesz z czym się je te tematy więc co ci będę mówił xD

rondel

Member
Hehe

Cieszę się z powrotu do starych znajomych, mam nadzieję, że będzie tak samo pysznie jak kiedyś :D

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Rondel.. No no.. O ile się nie mylę to na GK byłeś w mieście :p. Nie no, witam Cię serdecznie. Ja jestem''sługa adannosa'', a późnije ''..::AS::..''. Zostań z nami : p

T

Thran

Guest
A ja jestem Nefek Bez Nerek oto moja wizytówka w razie czego "Nefek Bez Nerek sprzedaż Dojarek do ludzi"

:lol:

Witamy na GUP :D

switek17

Member
Rondel? Ahoj szczurze lądowy (to nie jest aluzja do admina)! Cieszę się, że jesteś z nami. Powoli kompletuje się ekipa z GK - wspaniale. Wbijaj posty i zgłaszaj się do Leśników oczywiście :D Miejsca dla starych GK'owców zawsze się znajdą ;)

rondel

Member
Wow, dzięki za propozycję za chwilę nie będę wiedział gdzie pójść :D

Broother

Member
Także witam. Nie pisałem na GK, ale chcę stać się znanym użytkownikiem wśród forów o Gothicu :p No... eee źle się wyraziłem - chcę, aby znali mnie inni użytkownicy i oczywiście dobrze o mnie myśleli ;) Staram się pisać mądre posty i mam nadzieję, że się polubimy.

rondel

Member
Też mam taką nadzieję, zaczyna mi się tu podobać, jak za dobrych czasów na GK :)

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom