Cześć

Franklin

Member
Cześć wszystkim,
Mam na imię Patryk, 15 lat. Hobbystycznie gram na bassie, ćwiczę capoeirę, prowadzę i gram w RPG "papierowe", no i pocinam w Gothica:).
Mieszkam W średniej miejscowości pod Opolem- Krapkowice, jeżeli miałoby to kogoś zainteresować.
Mam nadzieję, że się przyjmę do towarzystwa:)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
To zależy tylko od Ciebie czy się przyjmiesz, nam nowy user nie zawadzi. Chyba że będziesz stwarzał problemy, ale nie powinno być problemów :)

Papierowe RPG, hmm ciekawe. Ja grałem tylko w karcianego RPG (jeśli to można tak nazwać), mianowicie 'Magic The Gathering'. Ale ciężko teraz o oryginalnych graczy :)

Zapraszam do zwiedzania forum i pisania mądrych postów.

Pozdrawiam

szczurek

Menda serowa
Weteran
Sorki ale musiałem to napisac xD
Jakis czas temu moj bracki oglądał bajke o takim żółwiku co nazywał się Franklin.
A więc ( tak jak to było w bajce ) Witaj Franklin !! xD

daria

Szejn
Weteran
Witam Cię serdecznie i zapraszam do wielu dyskusji.. :p
Jeśli będziesz więcej pisał, to na pewno sie przyjmiesz, a więc działaj :D
Na czym polega te papierkowe RPG, bo ja za bardzo sie nie orientuje, a może ciekawe by było :p

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No, no.. Sama władza forum Cię witała drogi Franklinie :). To coś znaczy xD. No oczywiście witam Cię osobiście na tym świetnym serwisie gry Gothic. Gdy tylko będziesz aktywny, zapewne nie łatwo będzie Ci z stąd odejść ; ). Nie zapominaj o regulaminie forum ^^.
Pozdrawiam.

Pele

Dowódca Straży Magów Wody
Witaj Frankilnie. Witaj na tym forum o serii Gothic. Jeśli będziesz aktywnym napewno się przyjmiesz do towarzystwa.

Miłego pisania na forum.

Franklin

Member
Dzięki wam:).
Objaśnię co to papierkowe RPG, ale może nie w tym temacie:p. Nie bardzo pasuje. Magica też znam, ale nie przepadam, choć jak jest okazja to zagram:)

Do góry Bottom