Cześć

Milten Mag Ognia

New Member
B) Siema! Jestem Kamil i mam 14 lat. W Gothica gram już od dawna. Przeszedłem całą trylogię bez kodów ale mimo to znam ich całe mnóstwo. Chociaż jestem na tym forum nowy, to w Gothica jestem istną szychą. Mam nadzieją, że wyższej rangi uczestnicy tego forum nie będą aroganccy. ;)

Kacperex

KacŚpioszek
<Kacperex rozwijając czerwony dywan, rzekł do nowego usera>

Witaj Kamilu,

Cieszymy się z Twojego przybycia, toż to dla nas istny zaszczyt gościć taką szyszkę jak ty w naszych skromnych progach. Liczymy na Twoją z mnożoną aktywność.

Milten Mag Ognia

New Member
No wiesz jeśli chodzi o ilość postów to zawsze można na mnie liczyć, tylko że do mojego kumpla przyczepili sie, że znowu za dużo pisał, więc wiesz... różnie bywa

Pandrodor

Member
Nie chodzi o ilość postów, tylko o jakość. Nie pisz bez sensu i tylko dla nabicia licznika, za to są warny. Pomagaj innym, uczestnicz w dyskusji ale pisz mądre i wyczerpujące posty. User z niskim licznikiem postów, ale piszący mądre posty jest więcej warty niż user z kilkoma setkami postów ale bezsensownych...
Tak w ogóle to witam na forum, również :) Każdy user jest ważny, pod warunkiem że przeczytał regulamin :p
Pozdro
P.S. Jak bredzę to nie zwracajcie uwagi, mam 38* gorączki ;]

Edit: Cholernie bredzę...lepiej stąd idę zanim zrobię więcej szkód xD

TimoniPumba2

Member
Siema... Witam Kamilu fajnie, że się zarejestrowałeś na tym forum....pozdrawiam i zachęcam do pisania postów. :lol:

Dami 1200

Member
CYTAT(Pandrodor @ 09-03-2008, 18:08) index.php?act=findpost&pid=173448
Nie chodzi o ilość postów, tylko o jakość. Nie pisz bez sensu i tylko dla nabicia licznika, za to są warny.

CZY JA SIĘ NIE PRZEWIDZIAŁEM ?? TO PANDRODOR TO NAPISAŁ ?! NIE WIERZĘ !!
Ale do rzeczy Kamilu mam nadzieję, że spodoba Ci się tu i będziesz przykładnym userem.

Pandrodor

Member
Cóż za ironia ;] ten przykładny user ma bana o tygodnia...

Temat służy do witania nowych - warn

Fakt faktem ma bana i nie ma co się z nim witać...ale to cię nie upoważnia do spamowania Pand. Sugeruje ci zmień postawę bo narażasz się wszystkim po kolei....przemyśl to

Chciałem tylko sprostować, że autor ma bana...to tak dziwnie witać zbanowanego :D Gdybym był spamerem miałbym więcej postów...- Pand

Do góry Bottom