Cześć Jestem Tu Nowy

Tyranobix

New Member
Dobry ,chciałbym się przywitać Jak wiecie jestem Tyranobix, ale prawdziwego imienia nie powiem, bo pewnie nikogo to nie interesuje.
W gothica nawalam od prawie 6 lat, grałem też w Risen. Cóż gram głównie w strategie i rpg, ale tylko gothic potrafił wciągnąć mnie na tyle, abym grał w niego przez cały czas. Mam nadzieję,że znajdziemy wspólny język i tematy do rozmowy. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy Witamy

Mamy nadzieję, że zabawisz tutaj dłużej niż 2-3 dni i popiszesz parę postów na forum oraz porozmawiasz sobie na sb. Gdy ci się uda możesz dołączyć do jednej z gildii : Buntowników lub Najemników. Jak również zechcesz możesz dołaczyć do Zakonu. Ogólnie przestrzegaj regulamin oraz czytnij co w trawie piszczy - pomoże ci się to zaznajomić z forum. Ale najwazniejsze baw sie dobrze.

Jeszcze coś. Grasz w strategie, jakie?

tomisakis

Whiskas
VIP
Hej. Stosuj się do regulamin, pisz w języku polskim. Baw się dobrze.

Razor13

Member
Siemka przestrzegaj regulaminu przeczytaj temat co w trawie piszczy i baw się dobrze co tu dużo mówić ;/
Pozdrawiam VerX

ryaan

Member
Witamy! :) Zapoznaj się z regulaminem forum, zostań z nami na dłużej i dołącz do którejś z gildii oraz do zakonu :)

Tyranobix

New Member
Witamy Witamy

Mamy nadzieję, że zabawisz tutaj dłużej niż 2-3 dni i popiszesz parę postów na forum oraz porozmawiasz sobie na sb. Gdy ci się uda możesz dołączyć do jednej z gildii : Buntowników lub Najemników. Jak również zechcesz możesz dołaczyć do Zakonu. Ogólnie przestrzegaj regulamin oraz czytnij co w trawie piszczy - pomoże ci się to zaznajomić z forum. Ale najwazniejsze baw sie dobrze.

Jeszcze coś. Grasz w strategie, jakie?
Jeśli chodzi o strategie to grałem w Blitzkrieg, strongholg, settlers,warhammer 40000,heroes 2 i 5, Cultures i to wszystko.

Do góry Bottom