Cześć I Czołem...

Rydalt

New Member
Dzień dobry,
me imię to Łukasz, znany jestem na kilku forach pod nickiem Glorfindel. W zasadzie bym się bezczelnie nie przywitał, gdyby nie potrzeba mi piętnastu postów do PBF'a, o którym wiem z reklamy Vasa.

Edycja: Hmm... popatrzcie, jaka bestia sprytna. Nie nalicza wiadomości w tym dziale... :D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witaj, Witaj, o naszym PBFie słyszałeś, to na pewno już wiesz do którego obozu dołączyć. Zapoznaj się z regulaminem, żeby gafy nie zrobić jako nowy user :)

Randal

Banned
Witaj w naszych skromnych progach.
Tak jak Romek polecam Ci gildie.
Godny uwagi jest także Zakon Świętego Miecza.
No jest jeszcze Forumowa Gazetka.

Kacperex

KacŚpioszek
Witaj,

Nasze forum jest na tyle rozległe, że 15 postów nabić idzie w chwilę =]
Przecież masz masę działów, gdzie swobodnie możesz dywagować na różne tematy. Witamy Cię w naszym skromnym gronie. Miłej zabawy.

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Glor? Witamy ;]

Niedawno pojawił się też Gael, a z Herbii może kojarzysz EDa i Nauczyciela. Ogólnie jest tu jeszcze trochę osób zarejestrowanych, ale nieaktywnych (switek, Kozo, Mathew vel Havajan).
Jak pisał Kac, 15 postów to chwila - 3x "Ulubiona gildia", 3x "ulubiona klasa", 3x "ulubiony quest", 3x "znienawidzony potwór", a ostatnie trzy już same wejdą.

Rydalt

New Member
Nauczyciela kojarzę... z psychopatycznymi sygnaturami :D A Electric Dragon bywał na Arcania Center, gdzie i ja byłem w moderacji.

Gael

New Member
Witaj Glor :D
Powodzenia i miłej gry życzę.

Rydalt

New Member
My się znamy, Gael? :)

Przy okazji - gdyby admin był łaskaw zmienić mi nick na Glorfindel, byłbym wdzięczny. Chciałem taki, ale ktoś już posiada. Wszak nieaktywny jest, należy go eksterminować.

Gael

New Member
Tak.
Grałem na Herbii pod nickiem Nuclear, kojarzysz ?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Nie sądzę aby admin tak zrobił, byłoby to raczej wbrew jego zasadom, co jeśli np. Glorfindel chciałby wrócić na forum?

Randal

Banned
Wielkich szans nie ma że Ci Admin nick zmieni ale spróbuj ...

Rydalt

New Member
Nie sądzę aby admin tak zrobił, byłoby to raczej wbrew jego zasadom, co jeśli np. Glorfindel chciałby wrócić na forum?
Podejrzewam, że ów człowiek zarejestrowawszy się w roku 2004 i napisawszy w tymże roku jedną wiadomość nie zechce wrócić i nie pamięta hasła, zechce założyć nowe konto, et cetera...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
nawet jeśli to na tym forum nie zmienia się nicków...były chyba tylko 2 takie przypadki(przynajmniej mnie znane;p) w całej historii forum ale to odnosiło się do malutkiej modyfikacji a nie do zmiany całego nicku :) Masz znikome szanse na to żeby Kac ci zmienił nick.

Witaj na forum :D

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cześć Glor, gdybyś nie napisał, że na innych forach tym nickiem się posługiwałeś, nie skojarzyłbym Cię. Z tego co pamiętam, również w redakcji na AC coś działałeś, tak?

Ogólnie fajnie, że znajome virtualne twarze ściągają do jednego miejsca :). Miłej zabawy.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A nie było tak że do 100 postów można było zmienić samemu nick? Siakoś tak mi się kojarzy.

Btw, witamy i zapraszamy do zabawy.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Z tego co pamiętam nie było tak nigdy. Już zapomniałem, albo raczej nie umiem wytłumaczyć dobrze, z czym wiązała się możliwość zmiany nicku

Do góry Bottom