Czarny Mag

Status
Zamknięty.

Max241

New Member
Witam gdzie znajduje się czarny mag tek który jest chroniony w Trelis po przez orków
ponieważ 1 z nich mi powiedział ze w nocy on śpi na Polanie a gdzie ta polana i czy tylko w nocy mogę go tam znaleźć?

MichałABG

Member
ja znalazłem tego maga w Trelis(byłem w dzień) w jednym z budynków i go tam zabiłem, a co ciekawe nikt mnie wtedy nie atakował.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CYTAT
ja znalazłem tego maga w Trelis(byłem w dzień) w jednym z budynków i go tam zabiłem, a co ciekawe nikt mnie wtedy nie atakował.

Też go dopadłem w budynku, ale nocą. Prześpij się np. u Thorusa do północy i udaj się do domu pilnowanego przez orka Garana. O tej porze powinien się tam jeszcze znajdować.

Karpielek

VIP
VIP
CYTAT
Prześpij się np. u Thorusa do północy i udaj się do domu pilnowanego przez orka Garana. O tej porze powinien się tam jeszcze znajdować.

Ja tak zrobiłem i już go tam nie było. Najlepiej udaj się do tej jaskini i czekaj przed nią na niego. Następnie go zabij xD

Max241

New Member
a kogo mam się pytać żeby zakończyć misje "zdobądź informacje" bo chwilowo nie dostałem misji o jego zabiciu:)

O i jeszcze jak ma na imię nasz kochany mag:D?

Karpielek

VIP
VIP
Nie ma imienia. Pisze tylko, że to Czarny Mag xD O ile pamiętam to Inog z Geldern zlecił tą misję, więc u niego.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
1. Pogadaj z Inogiem, który powie ci, żebyś odnalazł ich szpiega w Telis, z którym urwał się kontakt.
2. Jest on w chałupce (więzieniu?) W zewnętrznym pierścieniu Trelis, przy samej palisadzie. Zaprowadź go do Geldern.
3. Poinformuj o spełnieniu misji Inoga. Pogadaj z nim i z przyprowadzonym szpiegiem. Wtedy owy szpieg powinien ci powiedzieć, z kim musisz pogadać o czarnym magu (poda imiona orków - Goran, Rudolph, Silvester, Nicholas. Wszyscy w wewnętrzym pierścieniu Trelis).
4. Porozmawiaj z nimi.
5. Poinformuj Inoga o zebranych informacjach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom