Czarny Ekran Po Kilku Minutach Gry

Status
Zamknięty.

dethil

New Member
No to mam problem, na początek dam mój sprzęt
GeForce 8800GT 512MB DDR3
3GB Ram
Amd Athlon 2.9GHz - dwa rdzenie
Świeżo zainstalowany Windows Xp i wszystkie najnowsze potrzebne stery i DirectX

No to teraz o problemie. Zainstalowałem sobie Gothic'a 2. Gram sobie, gram i wszystko jest ok, doszedłem do tej farmy (chyba Lobarta) przed Khorinis, gadałem z tym co pilnuje owiec, wszystko było OK, skończyłem rozmowe, on wola "znów te przeklęte bestie" i biegnie tłuc wilka, w tym czasie wyskakuje mi czarny ekran, dzwięk sie zacina i jest takie "dzzzzzzzz" i komputer się restartuje i tak cały czas... Potem zainstalowałem jeszcze dodatek Noc Kruka, było wszystko pięknie, doszedłem do Calavorna (jakoś tak), tego co jest przed bandytami i bandyci mu skroili jego rzeczy. On mi mówi że musze iść do dolinki obok Xardasa i z tym gościem z bractwa śniącego pogadać zeby mi powiedział jak moge się dostać do miasta, i w środku tej rozmowy z tym w tej dolince znów czarny ekran, zacięty dzwięk i restart kompa... Wie ktoś czego to może być przyczyna? Albo jak to naprawić?

Vendetta

Deathproof
VIP
Gothic 2 oryginalny? I jaką masz rozdzielczość? Czasami mnie się tak robiło przy 1680x1050 ^^

dethil

New Member
zasilacz mam Mode Com FEEL III-400ATX
rozdzielczość 1280x1024
a mam pirata (przegrałem z orginalu kumpla), ale zaraz ide po orginal, zobacze na orginale jak działa

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Komputer jest nowy? Sam go składałeś, czy kupiłeś zestaw w sklepie? Bo coś mi się wydaje, że 400 jest ździebko za mała jak na taki sprzęt i dlatego się restartuje komp.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Temat zostaje zamknięty, a autor nagrodzony.

Forum nie promowało i nie będzie promować piractwa, co niektórzy chyba o tym zapomnieli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom