Czarne Kwadraty? :o

Status
Zamknięty.

kilek13

Member
Witam. od kiedy mam nowa karte graficzna w Zb dzieja sie dziwne rzeczy. Zamiast normalnych postaci lub zwierzat mam jakies czarne kwadraty. Sa jakies dziwne kolory, np. trawa ma kolor pomaranczowy. Nie wiem cos sie dzieje, ale moze ktos z was wie jak to naprawic? :blink:

kilek13

Member
za slaba raczej nie jest bo uruchomilo sie na srednich. Fakt ze na srednich nie da sie grac ale na low mam spokojnie jakies 15 fps w miastach, a poza miastami nawet do 30. Mam Radeona 9800XT.

Aha i jeszcze cos, w zwyklego G3 gram na srednich detalach, praktycznie bez scin.

bimber12345

Member
Masz nowa karte graficzną. A wpadłes na pomysł, że jak nowa to oznacza że bez sterowników. Musisz pomyśleć i pobrac najnowsze. Życzę miłej gry. Opowiesz jak tam przeżycia z nowym patchem !

kilek13

Member
Duch masz u mnie Duuuze piwo. Nowe sterowniki naprawde pomogly. A co do patcha to roznice widac. Gra chodzi plynniej, ale wiele bugow zostalo. Nadal nie da sie podnosic wielu przedmiotow, spotkalem takze niewidzialnego kolesia i niesmiertelnego scierwojada :p Kilka bugow tez zniknelo, np teraz przy widoku z oczu postaci nie widac juz naszych wlosow(czy co to juz tam bylo :lol: )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom