Counter-strike

Status
Zamknięty.

magmorf

Member
Gram w Counter strike od 3 lat, ale dopiero teraz pomyślałem o założeniu klanu (oczywiście przez net)
Czekam na odzewy grzczy.
Jeśli kręcą was gry typu Call of Duty, Counter Strike.
Potrzebuje takich ludzi.
Więc pomóżcie !!
biggrin.gif

Blair

Członek #RN
VIP
Ja gram w Countera od roku , jakis miesiąc miałem przerwy . Myśle że założenie klanu to jest dobry pomysł , jestem za . Jeżeli bedzie więcej osób pisze się na to
biggrin.gif
Trzeba jeszcze pomyśleć o nazwie klanu
wink.gif

W CoD też grałem ale po Formacie już nie gram...

pepon

Member
w counter-strike'a grałem baaardzo zawzięcie, lecz po formacie się nie ostał
sad.gif
jakiś tydzień temu przeszedłem Call of Duty, i bardzo mi się spodobało
smile.gif
także uważam, iż założenie klanu mogłoby być dobrym pomysłem, jeśli faktycznie więcej osób się zgłosi
smile.gif
.

Pozdrowienia - pepon

Phoenixx

Member
forma w cs krotko mowiac : "sie zjebala" -,,- ;/ , ale daje rade x] , ahh jak milo powspominac czasy 1.5 , bez cheatow za free , pelno ludzi ahh x] nockiw cafe :F , to byly czasy x] , teraz czasami only se wbije w 1.5 tak 4fun , albo w 1.6 no steam ;/ i tyle... co do clanow to n1 jestes jak przypomniales se o nim po 3 latach gry
tongue.gif
, ja mialem sporo clanow , dobre miejsce w cb x] itp itd ^^

MJ1991

New Member
Ja w cs'a nie maniaczylem zaczalem grac w niego jakies 1.5 roku temu i przestalem po 0.5 roku. nie miallem lanu z chlopakami ktorzy grali wiec gralem only na booty. Nie powiem calkiem calkiem mi szlo. Grajac na zbooty to sam na 3 eksperty i im dokladalem. A sadzac po poziomie gry mojego miasta to bylem w pierwszej 50
smile.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom