Counter-strike

Status
Zamknięty.

Velans

Member
Witam!
mam pytanie czy ktoś gra w grę pt. Counter-Strike, jest w jakimś dobrym klanie albo
zdobył jakieś osiągi. Oraz jaki ma skill
smile.gif
))

Lord Viqux

Member
Mój kumpel ma oryginał, sprawił sobie oryginał an święta i gra sobie. Ja też grałem i mogę opowiedzieć moje wrażenia z gry:

grafika taka sobie, mapy dosyć denne i słabo dopracowane. jak counter każdy zresztą
biggrin.gif

grywalność... no nawet niezła. Można sobie popykać trochę, ale żeby nałogowo w to grac, to nie widzę powodu. Gra może się niktórym podobać, bo jak się gra przeciw sobie, to moze byc ciekawie. Grałem tylko z botami, ale gra wywarła na mnie średnie wrażenie.

Co innego Call of Duty. Ta gra powinna przejść do legendy, jako najlepsza strzelanka 3D. Po prostu wymiata: nigdzie nie możesz pójść sam, bo od razu zostaniesz zestrzelony. Możesz prowadzić drużyną, jesli jestes pierwszy, albo być kierowanym. Ale nigdy nie działasz sam: walczą między sobą dwie, nieraz 10 osobowe grupy. Call of Duty super, w stosunku do Countera do nie ma porównania.

G

Gray_Fox

Guest
Ja miałem kiedyś CS na kompie. HEhe pamietam te czasy, jak gadałem przez mikrofon z kumplem, wówczas graliśmy na pewnym serwie zagranicznego klanu. Byliśmy w Terrorkach, a reszta w CT. Ogólnie uważam że gra jest genialna..szybka akcja, nieświadomosć co sie z tobą za chwile stanie odpowiada na pytanie : Czy gra jest warta poświecenia czasu. Odp Tak.
Pozdro

DukE

New Member
Ja grałem i byłem całkiem niezły.
tongue.gif
Niestety tylko na Lanie , bo do gry na serwerach światowych potrzebny jest oryginalny kod seryjny , a mi nie udało się go zdobyć.
Zależy też w jaką część Counter Strika chcesz grać ---> polecam 1.6
tongue.gif

Pozdro

Velans

Member
Lordzie Vigux w csa jest podobnie jak w Call of Duty ale mówie o klanówach czyli gra klan przeciw klan: nigdzie nie możesz pójść sam (jedynie jak jestes naprawde dobry), bo od razu zostaniesz zestrzelony. Możesz prowadzić drużyną, jesli jestes pierwszy, albo być kierowanym. Ale nigdy nie działasz sam: walczą między sobą dwa klany.
Dla ciekawostki wszystkie serwery w necie są tylko pod csa 1,6 nie da się już grać w 1,5 i niższe
biggrin.gif

Gucio

Member
Cóż ja kiedyś grałem w Source'a, ale Steam ześwirował i zaczął mi kasować pliki z grami z dysku
dry.gif
Mieliście takie problemy? Jeżeli tak to podpowiedzcie jak to naprawić bo bym se pograł
sad.gif

Co do samej gierki: uważam że CS jest genialny. Grafa, grywalność, realizm, wszystko to dopracowane do najmniejszego szczegółu
smile.gif
Jak dla mnie 10/10
wink.gif

Pozdro
cool.gif

Velans

Member
Myśle żę to był bład gry css. Gra jeszcze nie jest testowana i nie wydano pełnej wersji tylko bety i bety. I słyszałem że bardzo dużo bet rozwalało kompa. Może zainstaluj inną wersje css

Pozdro

Phoenixx

Member
Hmm kiedys gralem bardzo wiele w cs'a , szanowany clan , clanowy serv , clan zalogowany w cb , gralem ponad rok , teraz gram tylko 4fun , w 1.5 na jakichs smiesznych servach , i w 1.6 no steam
tongue.gif
, niestety jakos mnie nie ciagnie do zakupienia cs
tongue.gif
za 50 zl ( to ja mam krate piw ^^ ) , "nie mozna grac 1.5 i nizsze " eh stary wiesz co mowisz ? zalorzyles temat o cs , a sadze ze nawet nie wiesz zbyt wiele o nim jak o samym graniu x]

Blair

Członek #RN
VIP
Grałem dośc długo w Cs'a mieliśmy nawet swój klan który założyliśmy z kumplami
klan nazywał sie [10-si00na] ponieważ jak zakładaliśmy go to było na dziesięciu
biggrin.gif

Potem dochodziły inne osoby .
Counter Strike nie jest jednak lepszy od Lineage II
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
laugh.gif

Velans

Member
Przecierz nie ma servów już z 1,5 i niższe jedynie 1,6 i Source. Jedynie mozna pograc w niektórych ligach chyba PL. Ja osobiscie gram ok. 3-4 lata i jestem w dobrym klanie [KKK] z ktorego sie bardzo cieszę i jestem wiceliderem. 21 miejsce w cb i 29 w ESL

Pozdro

Phoenixx

Member
nice nice
tongue.gif
jak cos kiedys partyjke mozemy zagrac x] , servy sa .... bede mial czas to wrzuce pozniej .... jak co to edit
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom