Cos Podobnego Do Gothica ?

Status
Zamknięty.

+Dark Innos+

Member
Czy jest jakas gra podobna do Gothica ??? Bo Gothica 1 , 2 , NK juz przeszedłem
i nie mam zbytnio w co grac .

z góry thx

Pozdro

Edit: No żeby błąd w topicu? d; -Arc

A próbowałeś Morrowinda?? Bo to nawet spoko gierka. Tylko nie popełniaj błędu innych, którzy w to grali. A mianowicie po pół godziny gry oświadczali, że gra jest do dupy
dry.gif
. Jak masz w to grać to sugeruje ci wybrać rase Mrocznych elfów, a klase zdefiniuj sam. Myśle, że wiesz o co z nią chodzi i nie musze ci jej opisywać. Jeśli jednak będzie taka potrzeba to zrobie to z chęcią. Pozdro !!

Gucio

Member
Ja słyszałem jeszcze, że Fable jest podobna do Gothica, tylko jest króciutka, więc na długo ci nie wystarczy
dry.gif
Ja czekam na Obliviona, co prawda Morrowind nie przypadł mi do gustu
tongue.gif
ale mam nadzieje, że Oblivion będzie lepszy (widziałem 20 minutowy trailer z gameplay'u i jest ZARĄBSITE
biggrin.gif
). Niestety nie postarali sie i przesunęli premiere na luty... Arghhhhhhhh
mad.gif

Megarion

El Presidente
QUOTE (Lord_Bethrezen @ 06-12-2005, 16:01) A próbowałeś Morrowinda?? Bo to nawet spoko gierka. Tylko nie popełniaj błędu innych, którzy w to grali. A mianowicie po pół godziny gry oświadczali, że gra jest do dupy
dry.gif
. Jak masz w to grać to sugeruje ci wybrać rase Mrocznych elfów, a klase zdefiniuj sam. Myśle, że wiesz o co z nią chodzi i nie musze ci jej opisywać. Jeśli jednak będzie taka potrzeba to zrobie to z chęcią. Pozdro !!
I tu się zgodzę, zwłaszcza, że jest widok zza pleców, co upodabnia nieco grę do Gothica. Osobiście jednak polecłbym rasę cesarskich i wgranie kilku najlpeszych modów do Morrowinda. Adamantytowa Wieża - Portal o grach z serii Elder Scrols - serdecznie polecam, zwłaszcza, że za niewielką ceną można teraz nabyć grę i dwa do niej dodatki.

Dobra gierka tez jest NWN dobra grafa niezla fabula(przynajmniej jak dlamnie) jak sie ma 2 dodtaki to gra staje sie jeszcze ciekawsza wiecej profesji czarow itp

Polecam:D:D:D

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Planescape: Torment-pod względem fabuły ta gra wymiata niczym miotła:). Świat jest bardzo ciekawy, postacie też, fabuła wciąga już od początku(czemu ta latająca czaszka nazywa Mnie szefem?). Ogólnie można polecić tą gre każdemu kto woli nacisk na fabułe i zdania niż akcję i walkę, w tej grze jest ona łatwiutka, nikt nam nie podskoczy, gdyż jest się nieśmiertlenym:)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom