Cor Angar Tales

Status
Zamknięty.

Cor Angar

Member
Nie ma tematu z homepage'ami.. pomyślałem że inni też mogli by tu zapostować swoje
tongue.gif
Pewnie zostanę wyśmiany, ale co mi tam ^^

Cor Angar Tales
Myślę że wszystko jest regulaminowo.. nie reklamuję także żadnego forum o gothicu
biggrin.gif
poprostu. Strona jest prosta i taka będzie. Pozdrawiam.

P.S JEST ALIAS
biggrin.gif

http://corangar.kw.pl/

Kacperex

KacŚpioszek
Twój home page jest nawet dobry
smile.gif

Ładnie zrobione logo na stronie głównej i fajna kolorystyka strony. Jak na razie dużo na niej nie ma ale każda strona tak zaczyna. Forum fajnę na dobrym skrypcie i za to masz plus. Zaciekawił mnie system RPG i może coś Ci się uda tam zmajstrować
smile.gif

To tylę i życzę udanej pracy
smile.gif

Cor Angar

Member
Hehe, bardzo mnie to cieszy
tongue.gif
a najbardziej to że system rpg cię zainteresował
smile.gif
Może dzięki temu dojdzie nam gracz, których i tak jest mało ;-) No a logo.. rysunek z galerii fantasy, obróbka w photoshopie (zmiana na grayscale, potem inner glow z dużym noisem
biggrin.gif
) Później może jednak zrobię normalny system newsów, shoutbox i coś do komentowania ^^. Pozdro.

Yezo

Active Member
No stronka cłakiem fajna..Prosta, ale przyjemna..Nie ma za dużo dzialów,a le pewnie jakieś się pojawią.. Logo na stronce moze być, chociaz moim zdaniem jest troszke za duże, ale nie o tym chciałem pisać. najbardzie to mi się podoba szata tego forum...Normalnie jak dal mnie genialna, szkoda że tam userów nie ma... Ocena ogólna 7/10

Cor Angar

Member
Tak to bywa z forami
wink.gif
Na pewno nie będę dążył do nabijania liczników za wszelką cenę.. liczy się miła grupa ludzi i klimat. Tak wogóle - trochę się pomęczyłem ale jest już księga gości. Zapraszam do wpisywania się.

Edited:
P.S. dodałem w końcu także system newsów ^^ pozdrawiam!

Edited (parę godzin później
tongue.gif
):
P.S.2 jest aliasik! zmieniłem stronę główną oraz linkownię! mam nadzieję że się spodoba
biggrin.gif
zapraszam.

Smiths

Member
Strona przeciętna chociaż nie powiem żeby mi się podobała .Niezłe forum , strone robisz w html i dlatego troche dziwnie wygląda zainstaluj sobie jportal. I może troche zmień tematyke bo o gothicu to tyle tego jest że się połapac nie moge.Strone oceniam na 6/10.

Kacperex

KacŚpioszek
No nowy Lay i wygląd strony bardzo przypadł mi do gustu
smile.gif

Mogę powiedziec Ci tylko tyle, że idziesz w dobrym kierunku aby ta strona stała się bardzo dobrym serwisem.
Jak na razie efekty są pozytywne i oby tak dalej.

Volvagia

Member
QUOTE Nie ma tematu z homepage'ami.. pomyślałem że inni też mogli by tu zapostować swoje Pewnie zostanę wyśmiany, ale co mi tam ^^

A niby czemu miałbyś być wyśmiany
biggrin.gif
. Strona jak strona pamiętam wchodziłem na nią wcześniej i bardzi mi się spodobało logo
tongue.gif
Ale wtedy nie miałem czasu oceniać teraz chcę ale widze że nie zapłaciłeś za abonament więc z oglądania strony nici^^. Załóż na jakimś darmowym serverze polecam ci Rocafelle . To chyba najlepszy serwis z tych dostępnych
wink.gif
.

Pozdro_ Jak wcześniej widziałem stronke dam jej ocenke 9/10 bardzo mi się spodobała ale odejmuje jeden. Dlaczego? bo nie opłacasz na czas abonamentu
tongue.gif

Pozdro_

Cor Angar

Member
No cóż. Po kolei
smile.gif

I. Moi mili, to nie będzie serwis!
smile.gif
takowy chciałem tworzyć, jakieś parę tygodni temu, o klimatach fantasy & rpg na mambo czy phpnuke. Ale rozmyśliłem się bo wystarczy mi forum o takich tematach :]

II. To strona domowa
smile.gif
robię ją w htmlu, to oczywiste coprawda ktoś mógłby mi zaproponować css albo xhtml. Pozatym weźcie pod uwagę że robię ją:

notepad + photoshop

III. Co do opłacania
smile.gif
dzisiaj wchodzę a tu zonk! Zablokowane! Ale ja jestem na sponsoringu kolegi i wyjścia są dwa. Dzisiaj jak wejdźie do necika to omówi to z fastomem.pl (bo zapłacił, nie wiem czemu zablokowali.. chociaż
biggrin.gif
) albo przeniesie mnie na chodziez.net.pl , dlatego nie ma co się śpieszyć.

IV. Link który został podany nie działa
smile.gif
trudno
Dziękuję za miłe noty, i zapraszam niebawem jak to się wyjaśni. Jak wchodzicie przez corangar.kw.pl to nie ma zmartwień, bo aliasik zmieniam jak się zmienia serv
biggrin.gif
mam nadzieję że nie będę musiał znowu przenosić bo robię to 3 raz
tongue.gif

V. Co do pana Smiths'a. Napisałem powyżej o co chodzi. To homepage.
W czym się pan połapać nie może, co?
smile.gif
że w paru działach jest przekierowanie do forum, bo szkoda ciągle walić w opowiadaniu html znaczki <br> <br> i takie tam?
No cóż..

Pozdrawiam i zapraszam do wchodzenia!

Cor Angar

Member
Przepraszam że kolejny post, ale dzięki temu będzie zauważony.
Wszystko już działa na nowym serwerze. Mam nadzieję że to ostatnia przeprowadzka
smile.gif

Zapraszam do oglądania!

Cor Angar

Member
Więc, zaszły pewne zmiany i pozwolę je sobie tutaj napisać. Mam nadzieję że nie będzie to ukarane. Proszę zrozumieć, iż edycja nie miała by sensu ponieważ nikt by tego nie zauważył. Do rzeczy:

Minusy:
- niestety forum padło, tymczasowo jest na jakimś tandetnym darmowym skrypcie >.<

Plusy:
- dodałem wybrane losowo cytaty z Daegor
smile.gif

- doszedł jeden rozdział w historii, niebawem dojdzie następny
wink.gif

- dodany został ShoutBox, który się zwie "Pod Tańczącym Koziołkiem"
cool.gif

- zmienił się dział "me"

- poprawione kodowanie polskich znaków (teraz powinno u wszystkich dobrze działać)

W najbliższym czasie poszukam jeszcze ciekawych komponentów
wink.gif

Może dojdzie jakis dział.. a raczej pomyślę nad subskrycją żebym nie musiał tutaj "spamować".

Z wyrazami szacunku.

ozi

Athlete
Weteran
Stary nie wiem czy wiesz, ale cLoNe_xx dodał taką opcję dla każdego usera jak Edytowanie Postów :| A to, że nikt Ci nie odpisuje w topic'u to znak, że chyba mogę go zamknąć : P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom