Co Z Tym Czatem !

Status
Zamknięty.

Kriss

Member
He he.Myślisz że jeśli komuś zdarzy się wejść na czata na tej stronie przez przypadek, albo wejdzie na sekundę bo nigdy nie był, to mamy się czym chwalić przed twórcami innych stron ?? Dobre
smile.gif

A tak swoją drogą to ja nie kaze Ci ścigać bandytów, tylko proponuję zacząć ograniczać im działanie, jak chcesz mieć czym się chwaić....

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Kriss @ 30-12-2005, 10:49) He he.Myślisz że jeśli komuś zdarzy się wejść na czata na tej stronie przez przypadek, albo wejdzie na sekundę bo nigdy nie był, to mamy się czym chwalić przed twórcami innych stron ?? Dobre
smile.gif

A tak swoją drogą to ja nie kaze Ci ścigać bandytów, tylko proponuję zacząć ograniczać im działanie, jak chcesz mieć czym się chwaić....
U Nas na czacie są prawie zawsze stali bywalcy i oni nie sa bandytami z tego co wiem ^^. I na innych stronach uwierz mi, że nawet tacy userzy nie wchodzą....

Jak ktoś przy mnie łamie zasady bądź regulamin to wylatuje tak szybko jak wszedł.
Czatem nie trzeba się chwalic. Bo czat od tego nie jest.

Kriss

Member
Nie no spoko. Ale nie uważasz że można by trochę rozrkecić czat?? Było by miło gdybyśmy mieli tętniące życiem forum, ale i czat byłby częściej odwiedzany.

Lares_

Paladyn Wody
oh lol jak czytam wypowiedzi niektorych ...
Co im sie ubzdurało z tym kickowaniem za gadanie o gothicu
tongue.gif
?

I jak by mógł ktoś mi odpowiedzieć kto w tej chwili ma opa na czacie ??

tia pamiętna różowa mafia
biggrin.gif

Edit: żeby nie pisać nowego posta
tongue.gif

Właśnie opów nie ma a lamerzy grasują
Niedawno widział Clone na czacie i miał opa

Blizna

Member
QUOTE I jak by mógł ktoś mi odpowiedzieć kto w tej chwili ma opa na czacie ??
Z tego co wiem to nikt bo coś sie popsuło.

No ale ma ktoś może jakieś głębsze informacje kiedy i czy w ogóle operatorzy zostaną przywróceni?

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Blizna @ 24-01-2006, 17:02) QUOTE I jak by mógł ktoś mi odpowiedzieć kto w tej chwili ma opa na czacie ??
Z tego co wiem to nikt bo coś sie popsuło.

No ale ma ktoś może jakieś głębsze informacje kiedy i czy w ogóle operatorzy zostaną przywróceni?
Jak Clone się pojawi to wszystko wróci do normy
smile.gif

Ja nie mam opa bo coś się ekhem
biggrin.gif
I reszta z tego co wiem to tez nie ma.

rex

Member
Ludze niewchodza na czat bo przeważnie userzy forum maja cos koło 15 lat i maja teraz egzaminy dlatego sie ucza to chyba niejest dziwne tagrze niewiem poco ich odciagać od nauki jak maja dobrze zdać i sie tu jeszcze kiedyś pojawic...

ozi

Athlete
Weteran
QUOTE (rex @ 04-02-2006, 08:10) Ludze niewchodza na czat bo przeważnie userzy forum maja cos koło 15 lat i maja teraz egzaminy dlatego sie ucza to chyba niejest dziwne tagrze niewiem poco ich odciagać od nauki jak maja dobrze zdać i sie tu jeszcze kiedyś pojawic...
BUHAHAHAHAHA... !! Nie spotkałem się jeszcze z osobą, która by się uczyła do egzaminu gimnazjalnego. Nie wiem czy ktoś nawet będzie się do tego specjalnie uczył ;P Poza tym ten argument, który podałeś jest conajmniej śmieszny, przecież nie da się uczyć 24 na h! Kurde ;P Poza tym nauka nie ma nic do chata ^^ Z resztą jak dla mnie ten chat jest chyba nie potrzebny, chyba, że będzie trzeba coś przegłosować w sprawie zmian na forum albo inne takie...

Nie wiem czemu ten temat jest jeszcze otwarty. Po co on tutaj?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom