Ale Electric_Dragon niemożna przejść badytą i piratem bo to są dodatkowe gildie muszisz wybrać najpierw podstawową (Mag Ognia,Najemnik,Strażnik) a potem dopiero jedną z dodatkowych (Bandyta,Mag Wody,Pirat)
Ja mam zamiar przejsc NK piratem albo bandyta. najbardziej ciekawia mnie jakie zbroje beda w tych gildiach. I jakie nowe zadanka zeby sie przylaczyc do nich
Jesli chodzi o mnie to jak zwykle najpierw dołącze się do Najemników :!: A później pewnie do Magów Wody. Jednak pewne jest że jak bede miał NK po Polakiemu to bede przechodził dodatek na wszelkie możliwe sposoby
Ja zamierzam być najemnikiem i piratem chyba będe miał niimi najwięcej przygód i dobre zabawy zresztą jeszcze tak dokładnie niewiem zobacze najpierw jakie są misje a potem zadecyduje ale moje plany są to jak mówiłem najemnik i pirat.
Ja też raczej wezmę Najemnikówj jako gildię podstawową, a Bandytów jako dodatkową. A później będę przechodził na wszystkie sposoby, bo tak jest najlepiej poznać całą grę
Ja jako gildię podstawową wybiorę strażnika albo najemnika napewno nie maga ognia. A z tych dodatkowych to mag wody, ale oczywiście później przejdę grę na wszystkie możliwe sposoby.
A ja się nie moge zdecydować... jedna gildia od drugiej lepsza. Z pewnoscia nie zostanę Magiem Ognia i złodziejem. Mam w planie zostanie Najemnikiem i Magiem Wody, ale to sie może zmienić - zawsze chciałem byc piratem, a i obóz paladynów wygląda zachęcająco.
Z tego co mia wiadomo to nie można zostać Magiem Wody. Można tylkko Rycerzem Wody coś takiego nie wiem jak zwać sie bedą w Polskiej Wersji. I to jest coś w rodzaju Paladyna dla magów ognia.
Pozdrawiam cLoNe_xx
ok to najpierw paladyn a później mag wody a gdy będę przechodził jeszcze raz grę to najemnik a następnie pirat. Prawdopodobnie kupię NK w ciągu najbliższych kilku dni
Ja przejde G2NK na kazdy mozliwy sposob, tzn.
:arrow: Paladyn i wszystkie podgildie
:arrow: Łowca Smoków i wszystkie podgildie
:arrow: Mag Ognia i wszystkie podgildie
Czyli lacznie 9 razy. Jesli da sie to oczywiscie kazda postacia i pod gildia 2 razy czyli 18 razy
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.