Co Teraz?....

Status
Zamknięty.

igla

New Member
zaszła tak sytułacja. Mianowicie. Napotkałem grupę bandytów (tych przed farmą Bengara), gdzie przetrzymywany jest Erlich(czy jakoś tak). NA początku go nie widziałem także ubrałem strój bandyty aby podejść i się rozejżeć. Gdy Erlich mnie zobaczył to coś tam wrzasnął i się za mną rzucił. zabiłem bandytów, zapisałem grę na jedynym saveie a następnie pomyślałem co zrobię z erlichem. możliwe że nie jest to quest niezbędny do przejścia gry, ale erlich należy do postaci, których nie można pobić ponieważ są nieśmiertelne, toteż nie mogę następnie rzucić czaru zapomnienia i z nim zagadać. Ten gość cały czas mnie goni - nawet gdy się przebiorę w strój paladyna. - trochę głupia sprawa... czy ktoś ma pomysł co teraz można zrobić żeby ten koleś ze mną zagadał ??

dzięki cierpliwym za przeczytanie
wink.gif

Inferno3031

Debile
nie mozna rzucac czaru zapomnienia na postacie niesmiertelne??...hmm....spróbuj sie zakraść za niego i rzucic czar...

LEWIATAN

Member
QUOTE (Inferno3031 @ 26-07-2005, 08:25) nie mozna rzucac czaru zapomnienia na postacie niesmiertelne??...hmm....spróbuj sie zakraść za niego i rzucic czar...
Po 1 to nie ten dział
Po 2 czar zapomnienia nic ci nie da bo działa tylko na nieprzytomne postacia a jak koleś jest nieśmiertelny to raczej go nie pobijesz
Po 3 zajrzyj do solucji może wcale ten quest nie jest aż tak ważny (chociaż nie wiem)
biggrin.gif

Z

#ZiomAnonim

Guest
Jeśli dizała na postacie nieprzytomne to najpierw go uśpij i gdy będize spał rzuć zapomnienie... moze topomoże PZDR

Khalid

Member
To jest misja poboczna... nie trzeba jej wypełniać.
Jedyne korzyści z tej misji to troche doświadczenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom