Co Sądzicie O Tutejszych Adminach I Modach?

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam.. W tym temacie każdy może się wypowiedzieć na temat adminów oraz modów. Co o nich sądzi etc. Jednak gdy ktoś mocno obrazi członka administracji, dopilnuje by dostał warna. Proszę również nie spamować, tylko się rozpisywać.. Moja kolej :

cLoNe_xx - z tego co mi wiadomo jest on stwórcą serwisu GothicUp. . Ostatnio wogóle nie widuje go na forum, ale może to być spowodowane brakiem czasu, lub zaniedbaniem forum. Czytałem jego posty, i wywnioskowałem że pisze sensownie i nawet długo. Obiło mi się o uszy że kilka razy chciał zamykać ten serwis. Ogólnie może być..

Kacperex - nasz kochany admin ; ). Jest bardzo aktywny (najaktywniejszy na forum ^^) i pisze z sensem. Zajmuje się portalem jak i stroną, czyli dba o dobro całego serwisu. Gdyby nie on, kto wie.. Może teraz by nas tu nie było.. Według mnie jest świetnym adminem i zna się na swoim fachu. Oby tak dalej :)..

xarox - słyszałem że wiele zrobił dla tego serwisu. Lay i wiele innych. Ma na swoim koncie dużo postów, ale to jeszcze nic. Są one sensowne i długie. Zawsze pomoże, no i umie moderować ;]. Według mnie na to stanowisko trafił słusznie.. Chociaż mógłby być adminem : P.

Sudden Hoof - drugi z kolei nasz global moderator. Jest mało aktywny, jednak gdy już coś pisze, to z sensem. Nie widzę żeby wogóle coś moderował.. Ani jednego edytowanego posta w jego wykonaniu nie zobaczyłem.. Ale skoro Kacp twierdzi że zrobił wiele dla tego serwisu..

doctor - jeden z moderatorów. Myślę że swoją pracę wykonuje dobrze, i co najważniejsze nie spamuje. Jest aktywny, a jego wadą jest nie używanie polskich znaków. Raz używa, raz nie. Zauważyłem że dał sporo warnów i pilnuje tutaj porządku. Nadeje się ; ).

Godfather - można powiedzieć, iż jest on najświeższym z moderatorów. Pisze z sensem i stara się. Jak doctor pilnuje porządku i jest spoko. Aktywny etc. Według mnie nadaje się na to stanowisko..

Gothi - według mnie jest on taki.. bez obrazy zmienny. Raz pisze posty bardzo długie a raz krótkie. Zauważyłem przynajmniej że się stara. Jest aktywny, i pilnuje aby nie było spamu. Może być.. ; )

Kushi - szpec od grafiki i skryptów. Dobrze moderuje i jest aktywny. Zauważyłem że nie spamuje i niestety teraz mniej widuje go na forum. Ale w końcu każdy ma swoje życie prywatne.. Spoko.

szczurek - to jest ziom ;p. Bardzo aktywny i fajny koleś. Pisze posty mądre i zrozumiałe. Zna sie na swoim fachu. Z tego co widać nie było go tu dość długo, co było prawdopodobnie spowodowane awarią kompa. Oczywiście że się nadaje..

Dobra, to tyle.. Czekam na wasze opinie.. Pozdrawiam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Będę wypowiadał się o tych, których lepiej bądź gorzej znam

Kacperex - Tak tak boski żigolo, ulubieniec tłumów...oto cały Kac...dobry admin, świetny człowiek.....do bitki i do szklanki :)
Ma masę spraw na głowie a jakoś to wszystko skleja w jedną całość i radzi sobie. Mam do niego ogromny szacunek i cenię go.
Kacpi trzymaj tak dalej i nie poddawaj się

xarox - NOm kolejny stary wyjadacz..znamy się już od dawien dawna...pracowaliśmy razem na Gk...tam był dobry adminem..a tu jest dobrym globalem (dziadu :p to pewno ty mi usunąłeś tematy z działu inne strony heh bo mi brakło 5 postów do 100)
Zna się na rzeczy i pracuję na rzecz rozwoju serwisu. Oby jeszcze dużo z nami spędził czasu bo to wartościowy user, CYTAT
chociaż nie zawsze pisze dużo postów, aczkolwiek wiemy że o człowieku nie świadczą jego posty tylko czyny :)
cytat by AS

doctor - Dał mi popalić na samym początku ale zasłużenie....musiałem się przystosować do surowego regulaminu i wyszło mi to na dobre. Wydaje się wporządku i spełnia obowiązki moda najaktywniej z reszty ...takie mam wrażenie....ale lepiej doctorowi nie podskakiwać bo szybko sprowadzi na ziemię

szczurek - Kolejny filar tego fora.....kolejny świetny osobnik...często gadamy i wymieniamy się poglądami...zawsze stonowany spokojny, pełen obiektywizmu, romantyk, który ceni piękne kobiety :p. Dobry Admin na GK i dobry modek na Gup aczkolwiek jak zwykle za mało surowy moim zdaniem...zresztą a może to lepiej. Ogólnie patrząc ciekawy człowiek, którego szanuje

a co do reszty to nie mogę się wypowiadać o kimś kogo nie miałem okazji poznać
serdeczne pozdro dla nich

Jedi

Caporegime
VIP
Kacperexx - pamiętam go jeszcz jak był moderatorem i miał przeszło "jedyne" 1200 postów :] był i jest bardzo aktywny kiedyś pisał ponad 6 postów dziennie. Nie znam go osobiście, jedyny kontakt jaki z nim mam to pw w których pisze o nowych i wyrzucoonych w zbójach ;]

Doctor - spoko koleś, gadalm z nim na gg, uczciwy moderator, chciał mnie nawet zaciągnąć do magów ale się nie dałem ;] Ostry rlz ;]

Xarox - co to tego gościa to sądze że powinien wkońcu dostać juniora admina, zrobił duzo dla forum i z tego co wiem bezinteresownie ;]

LB - nie jest modem, bo go nie było przez pare dni, a moim zdaniem powinien. :|

Sudden Hoof - nie przypadł mi do gustu, dostałem od niego warna a do dziś sądze że nie słusznie.

Gothi - tego koleżki nie znam, i nie wiem jak wypełnia swoje zadanie nie dostałem nigdy warna od niego ;]

Tyle odemnie :p

Kiedy ja doszedłem do grona userów gup'a to już miało czarny lay, pamietam jeszzce starą kadrę "bezpieki"
Szkoda że tych ludzi już nie ma z nami, pamiętak Ozy'ego, Arcane'a, bobka, ehh szkoda :p

Pozdro

Edit: czemu mam wrazenie ze ten temat sluzy podlizywaniu sie? xD

Kacperex

KacŚpioszek
cLoNe_xx - założyciel, świetny kumpel, admin i w ogóle. Niestety nie ma czasu na gup :( Nie mniej jednak dobry przyjaciel
Kacperex - Gej z wampa szkoda GADAć :)

xarox - Sam go wybrałem widać stara się. zioemek

Sudden Hoof - Stary dobry przyjaciel niestety ostatnio

doctor - trochę zbyt dosadny :) aktywny no i musi się nadawac na to co robi :)

Godfather - Przyjaciel, bardzo dobry mod choc dopiero zaczyna
:) Mozna z nim pogadac .

Gothi - Stary dobry Gothi, wymiatacz i legenda forum :) Szkoda, ze ma zawsze doła
Kushi -Przyjaciel :0 Pomaga jak może i dobry mod. Nadaje się :)

szczurek - serowa menda :) Szkoda, że ostatnio tak mało gadamy i w ogóle, ale bez błędny chłopak.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Kacperex - Świetny człowiek, przyjaciel który wysłucha kiedy jest taka potrzeba. Cenie go nie za to co zrobił dla forum ale za to że można z nim normalnie porozmawiać, i za to jaki jest w życiu. Życze mu wszystkiego najlepszego w małżeństwie i we wszystkim w co tylko włoży swoje ręce :).

xarox- hehe już dawno należała mu sie tu posada, człowiek zna sie na tym co robi i robi to sumiennie.

SH- z tym panem sie za bardzo nie lubimy, jak na moda to rzadko sie pojawia na forum, nie znam go, ale kiedy przeglądam warny to widać że sporo rozdał, np mi :).

doctor- mój ko-operator, pomaga mi a ja pomagam jemu w znajdowaniu śmieci. Dobrze wykonuje swoją prace, i zawsze uważałem ze zasłużył na moda.

Godfather- lamer, spamer i w ogóle kto mu dał moda?

Gothi- nasz forumowy ortograf, nawet u mnie pewnie powytykał by kupę błedów, to że tego nie robi to pewnie tylko przez grzeczność :D. Czasami przesadza ale wykonuje prace jak należy.

Kushi- szczerze mówiąc to nigdy nie miałem przyjemności obcowania z nim, widze warny od niego, nikt nigdy sie na niego nie skarży znaczy że są uzasadnione, wzór do naśladowania, jeszcze tylko żeby więcej pisał ;).

szczuru- menda naczelna oddziału moderów, może troche za mięki w stosunku do userów ale czy wszyscy muszą sie nad wami znęcać? Daje tylko uzasadnione warny, nigdy nie spotkałem sie z krytyką jego pracy i nigdy takiej sam nie dam.

Z wyrazami szacunku. Godfather

szczurek

Menda serowa
Weteran
cLoNe_xx - siedze tu juz trochę i jeszcze ani razu nie rozmawiałem z tym kolesiem, a naprawde go szanuję za to co zrobił i co mógłby jeszcze zrobić.

Kacperex - wspaniały człowiek, zrobił dla servisu tak duzo ze chyba wiecej juz nikt nie zrobi. Bardzo dobry admin, extra kumpel, można z nim pogadać o wszystkim.

xarox - dzieki Ci stary za wszystko co dla mnie robiłes. Global należy mu się jak najbardziej i widac ze z niego kożysta najlepiej jak umie. Aktywnie porządkuje nasze forum.

Sudden Hoof - duzo się razem przeszło, szczerze do pewnego momentu nawet nie byłem tego świadom. Ostatnio faktycznie mało go widze, ale pewnie czycha tylko na jakiś przejaw złamania regulaminu i zacznie działać :)

doctor - spoko typek, bardzo aktywny jako user i mod.

Godfather - nasz ojczulek. "Świerzak" na stanowisku moda, ale radzi sobie bardzo dobrze. Szanuje go za wszystko co robi, w lesiach sie rozrabiało ;]

Gothi - starsze pokolenie tego forum, żywa legenda. Zwalcza spam jak moze nie przeginajac przy tym. Żekłbym żę jest bezbłędny.

Kushi - szczerze to nie przyglądałem sie temu co robi, czyli w oczy mi się nie rzucił. Wpada na forum dosc czesto i chyba ma oko na swoje działy.

szczurek - pfff...

xenex

Member
cloNe_xx- Wogóle go nie znam ale szacunek za admina ^^
Kacperex- zrobił tyle dobrego dla GUP,Spoko człowiek , często z nim porozmawiam o tym i owym, chyba jeden z najlepszych w tej załodze.
xarox- Znam go z innego forum, tam rówież dobrze radził sobie z Spamerami, ogólnie spoko czasem zamienie słowo
Sudden Hoof- Brak danych
doctor- Podobno taki ostry jest wobec userów i nie nawidzi spamu.
Godfather- Nie wiem nic praktycznie na jego temat, nowy na stanowisku i chyba sobie radzi jakoś
Gothi- Też nie kojarze i nie rzuca mi się w oczy, ale chyba aktywny
Kushi- Kolejny który coś tam skrobie ale nie wiadomo co
Szczurek- Również znana mi osoba, dobry moderator(chyba).

Do góry Bottom