Ten temat chyba był, ale to co?? Nk jest świetne ale mogło być lepsze.
1. Mogło być coś za palisadą w gd
2. Mogły by być pozmieniane ustawienia zamków w skrzyniech. (bo ja sobie spisałem wiela jeszcze z G2)
3. Zadania z Nk mogły by być rozłożone na wszystkie rozdziały.
ja myszle ze jest kozacka lecz trudna barzdo w poruwnaniu do normalnej 2 ale coz jeszcze zobazce jak to bedzie mysle ze bede z NK mial duzo zabawy Jak mozecie to podajcie mi jakies wzkazowki na temat poczatku gry bo troche kalecznie mi to izde w normalna 2 gralem chyba 6 razy i nie mielem najmiejszego klopatu a z NK jest o wiele trudnie ale spox z gory dzeki
Ludziska to jest dodatek, co tu wiecej zmieniac? Jak na sam dodatek to jest swietny, duzy swiat, przedmioty itp. A koles tutaj mnie rozwalil jak napisal ze mogli byc zmienic kombinacje zamkow, lol? :roll: Pozdro
Na pierwszy minuty grania mi się nie podobał NK.
Mam nadzieje że mi się dalej spodoba, tylko że teraz mam problem z uruchomieniem. Jeżeli jest ktoś w stanie mi pomóc to macie link z moim problemem http://gothic.g4ce.pl/forum/viewtopic.php?t=4849.
do lee co gothic 3 to niebędzie ostatnia część jeszcze nic nie wiadomo
a tak do tematu to gothic 2 Nk to fajny dodatek widać popracowali nad błędami z 2 ale taki za któtki ten dodatek więcej nowych zadan i nowe rozłożenie rożdziałów al ogólnie to dobry dodatek
Dodatek jest dobry ale po takim czasie oczekiwania to mógłbyć troche lepszy a na pewno DŁUŻSZY ( nie chwaląc sie przeszedłem go w dwa dni)
trzeba przyznać ze to czekanie było spowodowane bardziej przez CD projekt niż przez Jowood ale i tak powinien być dłuższy.
Fajnie. Najlepiej żeby był Gothic 10!!! Nie miałbym nic przeciwko ale obawiam się że G3 to już będzie koniec. Do niego będą jeszcze ze 2 dodatki i PB weźmie sie za coś innego. Szkoda. Miejmy nadzieje żę to nie będzie prawda i żę gothiców będzie 100.....
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.