Co Lespze Szpon Beliara Czy...

• Thread starter #EvoAnonim
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
E

#EvoAnonim

Guest
Ej ludzie ma problem...Uzywam Szpon beliara o takim dmg: 109 i 30 dodatkowych.I jeszce mam topor krotrego jescze nie moge uzyc a on ma 140 dmg.Ale nie wiem w koncu co lepsze czy ten topor czy ten Szpon.Niby Topor m a wieksze ale Szpon ma dodatkowe......

Szpon ma większe obrażenia bo oprócz tych 109 zadaje co trzeci strzał od magii.
Ten czar to błyskawica która zadaje chyba z 150 od magii więc Szpon jest lepszy
od jakiegoś tam toporka. Najlepszą bronią natomiast w grze jest topór berserkera ale on wymaga 170 siły:D:D:D

Roioan

Member
Jak wskazał Lord_Bethrezen najlepszy jest topór besekera. Ale wracając do tematu powiem, że Szpon Beliara dla mnie jest gorszy, ponieważ nie lubię go. Nie wiem, dla czego ale jakoś tak. Ale ci polecam Szpon, bo jak wskazał Lord_Bethrezen ma on większe obrażenia. A więc Szpon jest lepszy.

Pozdro
tongue.gif

halek

Member
QUOTE (<BELIAR> @ 02-12-2005, 21:46) Jak wskazał Lord_Bethrezen najlepszy jest topór besekera. Ale wracając do tematu powiem, że Szpon Beliara dla mnie jest gorszy, ponieważ nie lubię go. Nie wiem, dla czego ale jakoś tak. Ale ci polecam Szpon, bo jak wskazał Lord_Bethrezen ma on większe obrażenia. A więc Szpon jest lepszy.

Pozdro
tongue.gif

Hehe, masło maślane
tongue.gif
. A co do pytania EvoAnonima, faktem jest że Szpon Beliara jest drugą bronią po Toporze Berserkera i jak najbardziej opłaca się go używać (ten twój topór najlepiej sprzedaj
rolleyes.gif
). Mimo to jest trochę przekombinowany i może dzięki temu nie podoba się <Beliarowi>

Dark Shadows

Active Member
Wiesz to zależy też od twojego gustu. Niektórym Szpon nie podoba się i wolą używać, czego innego. Pamiętam raz była dyskusja (długa dyskusja
laugh.gif
) na temat, co jest lepsze. Nawet były obliczenia. Ale do tematu to mi Szpon osobiście bardziej podoba się i często walczą tą bronią do końca gry.

Co do twojego toporka to jest gorszy i możesz go sprzedać. Jak dostaniesz Toporze Berserkera to faktycznie możesz go zamienić, ale jak już mówiłem wedle gustu.

Kiedyś był nieco podobny temat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom