No fanie jest mi też sie wyświetla że mam no orginal wesion
ta instalacja to katorga niech napisze poprawnie człowiek co instalował NK na Gothic II PL bo to już przesada nikt nie chce sie podzieli ta wiedza tak po chamsku troche jest (przepraszam ale sie unisłem) . Ja znama taki sposób ale on jest wrecz katorgą dla instalujacego wiec nawet nie próbuje ale podam
po polsku
OTO ON:
1.sciągamy path 1.3 niemiecki
2.klikamy menu start->uruchom
3.wpisujemy:gothic2_130_de.exe /X i nie znajdujemy go więc piszemy pełną ścieżkę do miejsca gdzie ściągnęliśmy patcha i klikamy OK
4. pamiętać po.exe jest spacja potem/i dopiero x
5. otwiera się mam tekie małe okienko a na górze listy jest plik startowy
6.wypakujemy plik startowy do katalogu z grą
7. na stronie
http://www.kerrazy-torrents.com jest forum gdzie trzba sie zarejstrowac i tam poszukac tematu z dodatkiem do g2 ( znależź link do list. txt)
8.Tam znajduje się lista gdzie trzeba co przekopiować. Jest to drzewo katalogów i plików z działającej wersji gothic2 + dodatek.
9.klikamy jeszcze raz menu start->uruchom
10.wpisujemy: E:Gothic2-Addon-Setup.exe /x klikamy ok (E gdy jest to nasz CD z dodatkiem)
11. Odpalamy plik instalacyjny z płyty z parametrem /x ( pamiętać o spacji) i znowy w małym okienku zazanczamy wszystkie pliki i zaczynamy się bawić.
Wypakowujemy je do analogicznych podkatalogów w gothic 2, posługując się drzewkiem z tej listy z kerraza, w razie potrzeby tworząc nowe podkatalogi i zastępując stare pliki. Jak skończymy
12. Instalujemy patch 2.6
13. Wypakowujemy cracka z pliku G2 _tNotR_2.6_[GERMAN].rar (oba pliki)
14. Gramy w NK
Ta lista jest cholernie długa i byle jak skonstrułowana (nie wrzuce bo zadługi)
Prosze ludzie napiszcie jak to sensownie zrobic bo ja już siły do tego nie mam .
P.S kopiujemy recznie około 230 plików poprostu milej zabawy (wersja z torrent)
P.S2 Ja tak nie instalowałem