Coś

Status
Zamknięty.

Lord Sado

Member
Przechądząc gre G1 znalazłem kilka przedmiotów których nie mogłem użyć: między innymi rtęć i czysty alkohol (czy coś w tym stylu). Myślałem, że alkochol da się dać temu Nowicjuszowi w karczmie w NO, ale nie. Czy da się ich użyć

Kan

Member
Ja tez kiedyś znalazłem te przedmioty ale jakoś nie znalazłem dla nich zastosowania. Nigdy także nie natknąłem się w necie na informacje która by traktowała o zadaniach powiązanych w tymi przedmiotami.

Być może to takie drobne śmieci pozostawione przez twórców które zapewne miały jakieś zastosowanie w początkowych założeniach projektu. Albo to po prostu takie tam urozmaicenie gry.

W G2 można było także natknąć się na przedmioty dość nietypowe które nie miały żadnego zastosowania

Mace Windu

Member
Tak... niektóre nietypowe przedmioty mają swe zastosawanie, ale żadnego związku z fabułą czy pobocznymi questami, jak róg, można na nim zagrać, ale to nic nie daje. Małe urozmaicenia gry... A czysaty alkohol to do jakiejś misji w NO, albo się grubo mylę...

Bor@

Member
Tych przedmiotow nie da sie uzyc w zadnej misji, ani w misjach NO. to zostalo dodane tylko po to aby stworzyc gre tak jakby bardziej rozbudowana, realistyczniejsza.
W sumie jest jeden sposob jak ich mozna uzyc: sprzedac
biggrin.gif

Bloodwin

Member
Nie da się ich w ogóle użyc myśle że są one tylko po to by je sprzedawac i nimi handlowac i miec za to rude potrzebną do czego innego .

gryf

Member
zgadzam się je da się tylko sprzedać, ale to wygląda tak jakby chcieli wprowadzić alchemię: alkohol, rtęć, siarka i jeszcze kilka składników. niestety to tylko takie małe smaczki jak atestmodel
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom