Coś O Avkach

Status
Zamknięty.

Sługa Kruka

Member
Hej! Zakładam ten temat tutaj, ale jeśli jest w złym dziale, to prosiłbym o jego przeniesienie. Do rzeczy: wybrałem już jaki chcę mieć avatar i teraz, jak zrobić, żebym go miał pod nickiem? Nigdy nie zajmowałem się takimi rzeczami i nie wińcie mnie, że tego nie wiem. Możecie mnie nazwać głupkiem lub ciężko kapującym, ale na serio nie wiem, jak to zrobić. Za odpowiedzi i wskazówki jestem z góry wdzięczny.

Megarion

El Presidente
Wysyłasz obrazek na ImageShack (www.imageshack.us) i wyszukujesz swój obrazek po naciśnięciu Browse. Napisane są tam wymagania, które obrazek musi spełnić. Następnie klikasz Host it!. Kopiujesz adres strony. Odszukujesz Opcje avataru w swoim profilu i wklejasz adres strony w Wpisz URL do avataru na innym serwerze. Następnie już tylko Zmień avatar i jest OK.

PS. najlepiej nie pisać nic, jak nie ma się co pisać.

Sługa Kruka

Member
Ok dzięki za odpowiedź. Temat chyba do zamknięcia.
Aha, jeszcze coś! Jak wysłać ten obrazek na tą stronę? Bo z resztą sobie poradzę, tylko jak ten obrazek wysłać?

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Sługa Kruka @ 13-12-2005, 17:52) Ok dzięki za odpowiedź. Temat chyba do zamknięcia.
Aha, jeszcze coś! Jak wysłać ten obrazek na tą stronę? Bo z resztą sobie poradzę, tylko jak ten obrazek wysłać?

QUOTE Wysyłasz obrazek na ImageShack (www.imageshack.us) i wyszukujesz swój obrazek po naciśnięciu Browse. Napisane są tam wymagania, które obrazek musi spełnić. Następnie klikasz Host it!.

Odowiedź na twoje pytanie temat Closed.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom