Coś ciekawego

Status
Zamknięty.

daru1026

Member
Chodzę sobie po jednej jaskini, nie pamiętam jakiej i pochodze do końca. Wracam się i na ziemi leżą Gorn i Sylvio z 1 części gothica. Mięli stroje najemników. Przychdzę do własności ziemskiej i gorn żyje a sylvio został przy lodowyn smoku.

Jestem bardzo ciekawy co to było.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Ta jaskni była za Palisadą. Zresztą albo źle zrozumiałem albo napisałeś, że Sylvio był w G1... No cóż- nie był.

End of post ;d

daru1026

Member
NIe sory. To nie był Sylvio. Już nie pamiętam kto to był. To nie było w jaskini za palisadą. To było gdzieś w okolicy Khorinis. :D

Maximus

Member
na północy niedaleko kręgu gdzie zniszczono oko innosa jest jaskinia, w której znalazłem ciało Sylvia. Następnie spotkałem go przay lodowym smoku. Ta sama historia tyle że bez Gorna :) czy to było w jaskini z pełzaczami? ta jaskinia jest po prawej jeśli od kamiennego kręgu schodzisz schodami

RaVeN

Admin Site
Weteran
:]

TO była anomalia systemu. Architekt walnął buga. Taki przypadek trafia się raz na 1000 gothic"owych osobników.

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Juz otym pisalem na forum sa to postacie jakby stare modele. Prosto tlumaczac Gornow w Gothicu 2 jest wiecej niz jeden. Pierwszego spotykamy w górniczej dolinie i uwalniany z aresztu. Programisci uproscili sobie sprawe i zamiast zrobic aby gorn poszedl sobie do Lee na farme to za oszdzaja mu drogi i zabijaja go a cialo porzucaja w jaskinii. A na farmie tworza nowego nastepna jego kopie to samo sie dzieje kiedy Gorn spowrotem wyrusza do Górniczej Dolinie wtedy mozna tam spotkac 3 Gorna. Ostatniego spotykamy po porocie z polowania na smoki. Jesli poszliscieby do Kolonii w 5 Rozdziale za palisada w jaskinii mozna bylo by znlaezc pierwszego Gorna w zbroji najmenikow a drugiego w zbroji Lowcow Smokow tego trzeciego. Tak programisci zreszta zrobili z kazda postacia. W 5 rodziale za palisada umnie lezala cala chmara osob 2 Gorny, kowal z zamku, milten, taki jeden mysliwy i jeszcze kilka. Jak wracacie z Kolonii i rozmawiacie z Miltenem i pytacie sie jak on to zrobil ze tak szybko sie tu znalazl a on odpowiada ze od razu jak poszlismy przeszedl przez przelecz i przyszedl prosto do kalsztoru. Wtedy dran klamie w rzywe oczy albo programisci mu taka pamiec wszczepili :D zeby nie pamietal ze zostal skopiowany a stary milten nie zyje i pogrzebany zostal w jaskini za palisada.

PS. Wy akurat rozmawiacie o jaksini w Khorinis ja osobiscie nie znalazlem takiej w Khorinis z cialami ale domyslalem sie ze taka musi byc. W Gorniczej Dolinie programisci wyorzystali jaskinie za palisada a w Khorinis tez pewnie znalexli dla nich norke i wlasnie ja zlezliscie :D
Pozdrawiam cLoNe_xx

KING

Weteran
Weteran
Heheh jaskinia jest zalraz za słonecznym kręgiem wystarczy ześlizgnąć ze skały ja tam znalazłem tylko Gorna ale Sylvia nie wdziałem :?

Tibrion

Weteran
Weteran
hueh - nieźle sobie programiści ułatwiają życie - ale zamiast podrzucać martwe ciała do jakiejś jaskini mogliby po prostu kasować postać

RaVeN

Admin Site
Weteran
lol

ALbo wysłać je w kosmos :p. No cóż skoro oni tak to my im tak : Militon screenów i jakie z nich leniuchy na e-maila :D <joke> . TO nawet fajnie że są tak ciała poukrywane :]

KING

Weteran
Weteran
Nie opłaca się bo nic nie mają :p no chyba że jakieś duperele :D

ozi

Athlete
Weteran
programisci sie pomylili zdarza sie oni sa tylko ludzmi

Lord Chudy

Member
Ja byłem w tej jaskini i nic nie widziałem.Jeskinia znajduje się w okolicach Słonecznego Kręgu,żeby sie do niej dostać trzeba zejść po kamiennych schodach,jest w niej kilka szkieletów.To ta jaskinia czy się pomyliłem :!: 8) 8)

Jorgio

Member
QUOTE na północy niedaleko kręgu gdzie zniszczono oko innosa jest jaskinia, w której znalazłem ciało Sylvia. Następnie spotkałem go przay lodowym smoku. Ta sama historia tyle że bez Gorna :) czy to było w jaskini z pełzaczami? ta jaskinia jest po prawej jeśli od kamiennego kręgu schodzisz schodami

Ja tam znalazłem ciało Gorna i Xsardasa. Xsardasa w 5 rozdziale a Gorna nie pamietam w którym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom