Chuck Norris

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Czy u was też zapanował dziwny trend na dowicpy [bardzo wyrafinowane] o Chucku Norrisie? W sumie nie rozumiem tego szału, aczkolwiek od wczoraj w szkole nonstop tylko słyszę wszelkiej maści idiotyzmy kończące się "Chuck Norris", "Kopniak z półobrotu" lub "Bo bał sie Chucka"... To jest chore...

Dla nie wiedzących w czym tkwi problem: l/http://www.chucknorris.glt.pl/

Gothi Out

Bor@

Member
osobiscie do goscia nic nie mam, ale jak widze jego morde w jakis filmach akcji to film dla mnie od razu kojarzy sie ze straznikiem teksasu itp. i film calkowicie pada u mnie na wartosci.

Archimonde

Member
Nie, u mnie nie ma takiego czegoś. Ale podejrzewam, że niedługo będzie. Przejrzałem sobie tą stronę i powiem tyle - beznadziejna. No jakiś koleś wyjął z filmu Chucka, napisał kilkaset (jak mu się chciało?) głupawych punktów i teraz jest na to moda. Tak samo jest z wyzwiskami. Jest w budzie paru kolesi, którzy wymyślają/przypominają sobe głupie wyzwiska i zaraz wszyscy ich używają. Kiedyś był Cweluś (cfeluś?), ostatnio Kozoczłap teraz Kefas i Kajfus. Ot, trend to trend - szybko przemija.

Pozdrawiam.

Lord Viqux

Member
Gothi, u mnie się zrobił taki szał na Chucka Norrisa, że szkoda gadac! To po prostu jakaś paranoja!
Kumpel przychodzi i cały czas zarzuca jakieś teksty. Non stop się wszyscy z tego nawalają. Tak naprawde wszystko zapoczatkował mój jeden kumpel, ale nie wiedziałem ze ma to globalny zasięg
laugh.gif
laugh.gif

Teksty typu:
"Chuck Norris nie jest boski. To Bóg jest norrisowy!"

Tylko to pamiętam, bo charakterystyczne. Ale po prostu to jest jakiś głupi trend.. tak czy inaczej, nie zmieni to faktu, ze za pare dni sie wszystkim znudzi i będzie spokuj.
to tyle, pozdro
smile.gif

Megarion

El Presidente
Ja powiem tylko tyle, że spotkałem się z tym na forum. A idiotyzm niektórych tekstów powinien być dodany do jakiejś listy. Mam ferie. I już się boje wracać do szkoły
biggrin.gif
.

Gucio

Member
Mam dość tych debilizmów z neta
dry.gif
Nie moge z tym wytrzymać kumple leją z tego jak nie wiem co a tak naprawde to co jest w tym śmiesznego? Nie mam nic do gościa, w dodatku był mistrzem karate raz czy dwa
tongue.gif
ale raz to i tak chyba wystarczająco nie?
tongue.gif
Uważam że to tylko Norrisowy "trąd"
tongue.gif
i szybko (oby!) przejdzie.

Pozdro
cool.gif

<INOS>

Member
Nie wiem dlaczego ale u mnie nie ma tego prawie w ogóle. Może jest to spowodowane, że mieszkam na wsi. Ok mniejsza z tym Chucka Norris by na pewno wiedział
smile.gif
)

Chuck lubi kolor pomarańczowy, dlatego Ukraina też polubiła - to jest najlepsze.

Sam kiedyś głowiłem się dlaczego powstał Mur Chiński, a teraz już wiem po to aby powstrzymać Chucka Norris'a hehe to też jest dobre.

Ogólnie mogli te kawały zrobić z każdym. Ale Chukc jest spoko.

Pozdro dla Norrisa

Laska

Active Member
Początkowo mnie to śmieszyło (głównie dlatego, że sami z bratem się nabijaliśmy z Chucka), ale widząć wszędzie jakieś strony o Chucku już mi się powoli chce rzygać... Chociarz niektóre teksty wymiatają... (W szkole nic nie słyszałem o Chucku, bo ta moda się rozprzestrzeniła jak już miałem ferie
tongue.gif
)

PS: Pogody dzisiaj nie będzie... Ania dostała kopa z półobrotu...
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Chyba potrzebujecie kopniaka z półobrotu ;P

Więcej tego można znaleźć tu
W szkole teob nie ma, bo mam ferie, ale na forach na których bywam to wymiata
tongue.gif

Część Mnie nie śmieszy, ale conajmniej połowa jest wypas
tongue.gif

Poza tym słyszałem takie coś, a nie widziałem tego w tych dwóch tekstach:
"Chuck Norris uprawia seks tyłem do partnerki"
tongue.gif

Ozi nie zdąży zamknąć tego tematu, bo zaraz to zrobi Chuck Norris(oczywiście z półobrotu
tongue.gif
)

Bor@

Member
ja to z siostra sie nabijam ze tam gdzie musi byc slowo "emerytowany weteran wojny w wietnamie" lub "tylko on" moze uratowac swiat przed zaglada to zawsze wystepuje Chuck Norris
laugh.gif

albo wielki, okrzyczany owacjami (
wink.gif
) film o przerazającym i niezwyklym tytule.....Mściciel z Hongkongu
biggrin.gif
tam tez chyba wystepowal.

co do kawalow to u mnie nie ma jeszcze na nie mody.
wink.gif

Shrat

Przywódca Magów
Ja tam nie wiem skąd ta moda na Chucka sie wzieła:/.U mnie puki co jeden kumpel o tym gadal bo przeczytał na joemonster.U nas bla moda na Rydzyka i radio RM
biggrin.gif
.Na religi sie z księdza śmialiśmy że RM słucha:D

saviol

Member
Jejku ten trend jest to prostu tragiczny u mnie nie ma czegoś takiego ale na różnych forach się z tym spotkałem i nie widzę w tym nic zabawnego a wręcz przeciwnie to jest żałosne. przejdzie im niedługo (mam nadzieje)

L T

Member
Ktos w końcu wpadł na pomysł żeby pośmiać się z nieskalanego bohatera! Mnie już osobiście ten nurt denerwuje! 2 Tygodnie temu przypuszczałem że to będzie sprawa na całego neta i nie tylko i się sprawdziło:) Ale co tam. Nawet juz dzisiaj w radiu usłyszałem jakiś kiepski żart z tym związany! Mam nadzieję, że to się szybko skończy
smile.gif

szczurek

Menda serowa
Weteran
Tak... w radiu też juz o tym słysze. W szkole cały czas wszystko jest porównywane do Chucka Norrisa. Nawet nauczycielki czasem sie do tego odnoszą
tongue.gif
W sumie dobrze że ktoś wreszcie nśmiewa się z tego zawsze niepokonanaego bohatera. Niektore kawalki nawet mi sie podobają
smile.gif

Phoenixx

Member
W szkole ne ma go ferie
tongue.gif
, no ale w naszym towarzystwie x] beke z tego niezla mielismy ^^ na gg widzac tez sporo ludzi ogarnol szal czaka ^^ swoja droga n1 z niego typ x] , ta... teksty poprostu rox niektore
biggrin.gif
, jednak jeszcze max tydzien i minie to wszystko ;d ( btw . nawet w warze na bnecie ludzie czesto o nim napieraja ^^ )
Czak Zaprasza ^.^

Lares_

Paladyn Wody
Taa bardzo dużo wyrafinowanych dowcipów powstało o Chucku
tongue.gif

Dużo rzeczy tego typu jest na joemonster.org

Cisu

Member
Tiaa... Niektóre z tych jego testów są kiepskie (bez przesady, że żałosne
biggrin.gif
), a niektóre bardzo mi się spodobały. U mnie nie ma takiej mody, bo w Częstochowie przeważają wieśniacy (bez obrazy, dla ludzi mieszkających na wsi), którym net służy tylko i wyłącznie do pogadania sobie na gg
dry.gif
... nawet przeglądarki nie włączą
tongue.gif
. Nie wiem co macie, do Chucka Norrisa
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
, ale ja nawet lubiłem Strażnika Teksasu (jak byłem mały, to był jeden z moich ulubionych serialów
biggrin.gif
). Ale seryjnie, te teksty (niektóre) są naprawde fajne i przemyślane. Na JM czytałem wszystkie o nim arty i część mi się spodobała i nie widzę w tym nic żałosnego, bo to też trzeba potrafić wymyśleć taki tekst
tongue.gif
...

BTW. Bóg chciał stworzyć świat w 10 dni. Chuck Norris dał mu tylko 6. ;D
BTW2. Nie bierzcie mnie za jakiegoś ciołka, który się śmieje z byle głupoty, ale mnie niektóre z tych tekstów się podobają. To by było na tyle
tongue.gif
.

Geezer

Member
"Chuck Norris je nie przełykając"
"To nie Adam i Ewa. To Chuck Norris"
"Prawdziwa Święta Trójca to Chuck Norris, jego Prawa Ręka i Lewa Noga"

tongue.gif
:p:p:p:p

To kawałki, które wychwyciłem na gg
tongue.gif
Szczerze mówiąc troche mnie to wszystko dziwiło... tyle ludzi na gg o tym samym... mania! Jestem chory od dłuższego czasu, więc nie wiem jak to się ma w szkole, ale pewnie brecha jest z tego Chucka
biggrin.gif

Niektóre kawałki zwalają z nóg
biggrin.gif

Dark Shadows

Active Member
Jak pierwszy raz zobaczyłem te kawałki na gg to nie wiedziałem, o co chodzi.
tongue.gif
Później na gg pogadałem z Jay_Kayem z forum
biggrin.gif
, który zasypał mnie tym całym arsenałem śmiesznych tekstów o Chacku. Wpadłem na JM, przeczytałem i bardzo mi się spodobały, co poniektóre teksty. Co do tego, że niektóre są dziwne i niesmaczne możliwe, ale nie wszystkie i nie trzeba od razu uważać tego za głupotę.
laugh.gif

Moje ulubione kawałki to :

1. "Łzy Chucka Norrisa leczą raka. Ale jest tak hardkorowy, że nigdy nie zapłakał."
biggrin.gif

2. "Kiedyś Chuck Norris wyzwał Lanca Armstronga na konkurs “Kto ma więcej jąder?”. Chuck Norris wygrał o 5."
biggrin.gif
biggrin.gif

3. " Jeśli udało ci się wygrać w jakąś grę z Chuckiem Norrisem to oczywiście nie znałeś zasad."
biggrin.gif

Pozdrawiam.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Przyznam że niektóre te teksy moga bawić. Do Chucka nic nie mam, lubiłem kiedyś Strażnika Teksasu i podoba mi się jego styl walki. A jesli chodzi o tręd to będzie tak jak zwykle, pobędzie trochę i zniknie.

Tekst który mój kumpel mial w opisie: "Chuck Norris nie ma przyrodzenia jak koń… konie mają przyrodzenie jak Chuck Norris" nie żebym przepadal za tego rodzaju humorem ale to mnie rozśmieszyło.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Do góry Bottom