Chram Żywiołów - Zyra Zniknęła :)

Status
Zamknięty.

sunrisepl1

New Member
Witam serdecznie.
Mam problem z misją "chram żywiołów".
Mianowicie Zyra zniknęła. Przeszukałem cały ten las bo w zadaniu jest napisane iż gdzieś w pobliży świątyni się będzie znajdować, jednak na darmo.
Jak oglądam filmiki w internecie, Zyra powinna stać w tym miejscu jak zaznaczyłem.
Teraz pytanie... Gdzie ona się podziała jeżeli zdobyłem wszystko co jest mi potrzebne do wykonania tego zadania?

Uploaded with ImageShack.us

Proszę o pomoc.

Wysoki93

Active Member
Osobiście Zyrę spotkałem, co mnie zresztą zdziwiło, w mieście Steawork :blink:
Stała obok innego strażnika, miała nawet znacznik na minimapie i gadała tak, jakby była na bagnach.
Przejdź się do miasta, a może akurat i u ciebie taki bug wystąpił.

PS "Powina" pisze się przez 2 "n" ;)

sunrisepl1

New Member
Dziękuję. Zaraz sprawdzę :)

Przy słowie powinna wynikła zwykła omyłka :)
Nie jestem 10 latkiem z brakiem podstaw ortografii.
Jeżeli kogoś ten błąd razi, proszę nie zwracajcie na niego uwagi :

Byłem w tym mieście i niestety nie mogę jej znaleźć. Pamiętasz może gdzie konkretnie ją spotkałeś?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Miasto Stewark nieopodal schodów, biały wykrzyknik na mapie. Gdy jej przeniesiesz artefakt ze świątyni będzie tam stała.

sunrisepl1

New Member
Przeszukałem po raz n-ty miasto, z naciskiem na wszelkie schody, niestety nie znalazłem :( A ma ktoś może save po tej misji? albo kilka później?

Wysoki93

Active Member
Napisałem wcześniej (ale ktoś usunął mój post...), że jak wchodzisz do miasta, to idź prosto i Zyra stoi za jednym ze strażników.
Co do save mógłbym ci podesłać na PW ale są tam spore odstępy czasowe od tej misji :/

sunrisepl1

New Member
Napisałem wcześniej (ale ktoś usunął mój post...), że jak wchodzisz do miasta, to idź prosto i Zyra stoi za jednym ze strażników.
Co do save mógłbym ci podesłać na PW ale są tam spore odstępy czasowe od tej misji :/

Jak spore odstępy? Misja z która mam problem to jest chyba 45.
Jeżeli byłbyś tak miły mógłbyś mi podesłać tego save.
Będę wdzięczny.

Wysoki93

Active Member
Save wcześniejszy: Srebrowód
Save późniejszy: Czarne Jary
Jak coś to pisz na PW, ale mimo wszystko swojego save nie polecam, bo trochę cię misji ominie :/

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Zyra pojawia się w Stewark, nie w Srebrnowodzie (chyba że pomyliłeś lokacje) na mapie powinna być biały wykrzyknik i pokazuje się przed misjami w Tooshoo. Zrobiłeś jakieś misje?

Wysoki93

Active Member
Nie pisałem, że Zyra pojawia się w Srebrowodzie, tylko że ja mam save z tej lokacji (jak to sam kiedyś napisałeś, czytaj dobrze całość).

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Pisałem do autora tematu a nie do ciebie. Myślałem, że szuka w złym miejscu. Czytaj uważnie.

Wysoki93

Active Member
Przecież SexY^^ nic nie mówił o Srebrowodzie, tylko w moim poście jest wzmianka o tym.
A samego SexY^^: znalazłeś już ją czy chcesz jakiegoś save?

nie będę nabijać postów.....
Chodziło mi o to, że Sexy mógł myśleć, że idzie do Stewark a był w Srebrnowodzie - szkeleton

Tak, tak, Ty wcale nie nabijasz postów... no skądże znowu...

sunrisepl1

New Member
Nie znalazłem, nad czym bardzo ubolewam :/
Jeżeli ktoś ma save chwilę po tej misji to bardzo bym prosił. Jeżeli save jest znacznie później, no to spoko. Jakoś to będzie. Lepiej iść na przód omijające parę rzeczy niż szukać jej niemająca pewności czy gdzieś ją w ogóle znajdę :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
http://www.speedyshare.com/files/24970252/0145.sav

Save w idealnie tym momencie, w którym u ciebie nie ma Zyry. Mam nadzieję, że zapis będzie działał. Aha, gram na "Gothicu", także jakby co to sobie przestaw poziom trudności.

sunrisepl1

New Member
Dziękuję pięknie :)

Ciesze się iż administrator odblokował ten temat. Moim kolejnym problemem jest brak możliwości załadowania sava. Ładuje się w nieskończoność.. Mam wersję1.1? Nie było żadnych patchY? w sumie przez ostatni tydzień to nawet nie imałem siły i czasu aby komputer włączyć :)

edyyytuj - szkeleton

Bury_Zenek

Rycerz Wody
przeinstaluj grę, ale skopiuj najpierw save żebyś se czasem nie usunął :D

Wysoki93

Active Member
Co do loadingu, to chodzi wyłącznie o save, którego dał ci Rangiz czy o wszystkie zapisy?

sunrisepl1

New Member
Przepraszam że nie sprecyzowałem, ale chodzi mi tylko o save którego dał mi Rangiz.
Ładuję się w nieskończoność.
Powiedź Rangiz jaką masz wersję patcha, ewentualnie jaki jest język twojej gry?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmmm, polska wersja oczywiście z hotfixem.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Mnie też Zyra dziwnym trafem pojawiła się w Stewark...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom