jesli chodzi o to zadanie z ludzmi tu mam problem
tzn
gadam z piratem z prawej i nic mi nie chce powiedziec
kolo z opaska na oku siedzi w wiezy dexa mam mu jakas droge znalesc
a na wyspie pozabijalem jaszczurki i zywej duszy w jaskini cholipa cos spieprzylem ale nie wiem co?
zadanie handlarza zalliczone
Jakie jaszczurki, jaka wyspa, jaka jaskinia? Chyba mówisz o skrytce gildii złodziei, ale ona nie ma nic do twojego zadania.
No to klapa. Za bardzo nie pamiętam ale musisz znaleźć jakiś list chyba to był "List pożegnalny Lu..." Mają go bandyci Ci którzy kradli owce z farmy Akila lecz podejrzewam że nie będziesz wiedział gdzie to jest. Później zajrzę na G2 to Ci powiem dokładniej.
mdx2: Faktycznie musisz odnaleźć list pożegnalny Lucii, ale nie znajduje się on tam gdzie pisze Kerht, a za farmą Sekoba. A najlepiej zanim pójdziesz szukać listu porozmawiaj sobie z Elvrichem (więzionym przez bandytów przy schodach obok farmy Bengara), wiem, że wprowadziłem trochę mętlik, dlatego zamieszczam mapkę:
Dla jasności:
-zielony krzyżyk to Elvrich (pilnuje go 4 bandytów)
-czerwony krzyżyk to list Lucii (trzech bandytów, list w namiocie)
Jakbyś dalej nie dawał sobie rady, to pisz to ci film nakręcę jak tam dojść
Edit: Aha i oczywiście późniejsza kolejność działań: Odczytujesz list i idziesz z tym do Vatrasa - powinien zaliczyć ci zadanie i powiedzieć, że przyjmuje cię do kręgu i Krąg Wody oczekuje cię w martwej Harpii. W kardzmie tej, po inicjacji dostaniesz pancerz (w którym nie możesz pokazywać się w mieście ani innych publicznych miejscach) pikę i zostaniesz przyjęty. Następnie zaiwaniasz do Vatrasa, który poleci ci pomóc Magom Wody w poszukiwaniu ornamentów i da ci list do Saturasa. Biegniesz więc do Saturasa, dajesz mu list, znajdujesz wszystkie ornamenty i przełazisz przez portal. Kaszka z mleczkiem.