Ludzie, myślcie trochę!!! PO CO SĄ KODY? No sorry, ale musze się powstrzymywać, żeby nie nabluzgać na założyciela tego tematu... Czy ten... spokojnie, jeden, dwa, trzy, cztery, pięć, sześć, siedem, osiem, dziewięć, dziesięć.... uffffff... usopkoiłem się. Otóż, kody nie są robione przez twórców dla graczy, tylko przez testerów dla testerów. Wiecie, kto to są beta-testerzy? Taaaa, wiem, to wie każdy, chociaż czytając ten temat mam do tego wątpliwości... czy myslicie, że kiedy by ktos znalazł błąd, to by chciało mu sie zaczynać całą grę od początku? Nie, a z kodów korzystają dopiero wtedy, kiedy sa pewni, że już wcześniej nie ma żadnych błędów... I niech nikt mi nie mówi, że to "z lenistwa betatesterów" (bo już jakiś hiperinteligent w jakimś temacie to napisał), bo i wam by sie nie chciało zaczynać gry od początku parę razy w tygodniu (w koncu przechodzenie gry zajmuje troche czasu...). A cheaterstwo toleruję tylko wtedy, kiedy:
-skorzystanie z nich umożliwia dalsze przejście gry (UMOŻLIWIA,, nie ułatwia)
-ktos się chce pobawić
-używa ich do zdobycia rzeczy, których nie da sie zdobyć normalną grą (pancerzy). Amen. Howgh. Przemówiłem.