Chłop Czy Nie Chłop?

chłop czy nie chłop?

• Total voters
    0

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran

Co o tym wszystkim sądzicie?
Mi się wydaje że to chłop. Wyglada jak chłop, gada jak chłop, chodzi jak chło. Sam już nie wiem. W kazdym bądź razie sprawa podejrzana. Na dniach mamy się wszystkiego dowiedzieć.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ewidentnie ma w sobie coś z chłopa... Jak na mój gust, to nim jest. Mieli ją/jego nawet poddawać jakimś badaniom na płeć, ale nie wiem w końcu co z tego wynikło ;f.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hahahaha. Dobre.
Ponoć narządy kopulacyjne ma damskie, ale nie koniecznie to musi świadczyć o tym, że jest kobietą. Mało to transów teraz ;p?
Przytrzyjmy się onemu obiektowi.
Twarz brzydka, jak i na chłopa i babę. W sumie to po niej nie da się wywnioskować. Mocno umięśnione nogi oraz ręce. Klata przybita, umięśniona. sylwetka w kształcie litery V.
Powiem tak, może to nie chłop, ale i nie stuprocentowa baba.

Blair

Członek #RN
VIP
Powiem tak, może to nie chłop, ale i nie stuprocentowa baba.

Popieram Rangiz'a, mężczyzna w kobiecym ciele. Widać dużo wpływów męskiego hormonu na ciało biegaczki.
Ciało kobiety a mózg faceta!

Kacperex

KacŚpioszek
Masakra takich ludzi mi żal. Po wyglądzie widać, że coś z nim/nią jest nie zicher. Dużo jest takich ludiz na świecie, a że ona chciała oprawiać .
Dużo w niej faceta, a jak większość takich osobników wygląda obrzydliwie. Badania na pewno wykażą "wojnę" płci w organizmie i tyle ;)

Do góry Bottom