Mała uwaga...
1. Dlaczego na tej stronie 90% treści ocenzurowanych to reklamy :blink:? Nie wiem, czy one są dla kogoś źródłem wiedzy czy światopoglądu...? Zwłaszcza, że są to głupie reklamy... (No poza jedną- 100 razy straszniejszą niż te Hejachów i 100 razy śmieszniejsza. Łowicz + Murzyn wymiatają
. Szczerze: przestraszyłem się i miałem niezły ubaw
.
2. "Czowieka Biegunkę" powtarzają (przynajmniej tak mi się wydaje- dawno Kartonów nie ogladałem), ale gdzie jest V. częśc "Wypawy po aginioną Arkę" Generał Italii :angry:!?
3. Banner wrzuty.pl po lewej stronie tej witryny: szanowno redakcjo/zespole nadzorujący strony [wrzuta.pl], która, jak to napisał autor "padła ofiarą cenzury" [patrz: lewa strona strony powiedznie.org], skoro wy jesteście cenzurtowani i jak widac ostro sprzeciwiacie się temu, to dlaczego Wy też jesteście cenzorami? Czyt. gdzie są piosenki Honoru, Odwetu, Konkwisty, Irydionu, *** (nazwy nie podam, bo jeszcze ich piosenki się tam znajdują
), Szwadronu? Były i zostały usuniete, przez, najprawdobodobniej treści jakie propagowały. Czy to cenzura...? Zwałaszcza, że anarchiści itp. swoje manifesty zamieszczaja...
Pozdrawiam.
EDIT: Znów zrobiłem rajdzik po tych kategoriach wrzuty i znów pojawiło się kilka utworów, które, przez swoje antykatolickie nastawienie, utwór o R. Hessie itp. nie trafiają do mnie, ale coś tam jest. Pytanie na jak długo? Możecie sami zaobserwowac...