Buntownicy.

Status
Zamknięty.

Norris

Member
Witam.
Najdalej gdzie doszedłem w Gothicu 3 to chyba było Geldern.
Mam jedno pytanie.
Jak dołączyć się do Buntowników.
Wykonuję dla nich zadania itd. i chciałbym się stać jednym z nich.
Jeżeli wiecie jak to zrobić to będę bardzo wdzięczny.
Co ja w ogóle wygaduje wy wiecie :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Zego co pamiętam, to musisz zwyczajnie wykonywać dla nich zadania i zdobyć ich zaufanie ( 75%). A potem podbijasz z nimi miasto ( choć nie w każdym przypadku ).
Nie wiem o które miasto ci chodzi ale jeśli to Geldern to tam nie ma buntowników, ich masz w Okarze i Nemorze jeśli jeszcze tam nie byłeś.

Karpielek

VIP
VIP
W Gothic3 nie ma takiej opcji jak w poprzednich częściach, że dołączyłeś do jednej gildii i jesteś w niej do końca gry. Możesz równocześnie pomagać wszystkim gildiom. Dopiero na końcu gry wybierzesz, po której chcesz walczyć stronie.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Szkoda troche że niema opcji przyłączenia sie do gildii tak jak było w poprzednich częściach.A w Geldern w prowadzeniu powstania może pomóc nam Mag Ognia(nie pamiętam jak miał na imię) który znajduje sie w mieście.Pomoże nam tylko jesli wejdziemy do świątyni gdzie są orkowi szamani i przekonamy się ze niema tam Ognistego Pucharu.

Gorn4

Member
w geldern walczą: wspomniany Mag Ognia, przyjaciel Beziego Lares, niewolnicy i oczywiście bezi innych buntowników w mieście ani ich bazy poza miastem nie ma

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom