Bunt

Status
Zamknięty.

<KRUK>

Member
Jak myslicie czy gdy bedziem plynac na kontynent to niekturzy z przyjaciul zbuntuja sie przeciw nam, bo na koncu w tym filmiku niekturzy kazali nam wyrzucic zloto.?
unsure.gif

Khalid

Member
Kto to wie...
tongue.gif

Raczej nie sądze żeby tak było.

PS: Sorry za krótkiego posta, no ale o czym tu więcej pisać
tongue.gif

Grour

Member
Już naprawdę nie mogłeś wymyślić czegoś innego
dry.gif
. Taki rzeczy wyjdą na jaw gdy będzie premiera G3
tongue.gif
. Może ktoś się zbuntuje, a może nie kto to wie
laugh.gif
.

Sry za kótki post!
dry.gif

Pozdro Wszystkim...

Kan

Member
Osobiście sądze że nie. To raczej taka drobna kłótnia. Najprawdopodobniej to taki mały zabawny smaczek zostawiony na koniec gry prze autorów więc nie sądze aby trzebabyło się nim zbytnio przejmować. A zresztą załoga naszego statku to nasi zaufani kumple, to dlaczego mieli by się buntować przeciwko nam?

Bloodwin

Member
Ja uwazam ze tak nie bedzie a co do tego złota faktycznie dziwne ale wydaje mi sie ze to po to by nic sobie nie zabrali
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
a na serio moze boją sie grabiezy ???

Yezo

Active Member
Moim zdaniem napewno nikt się nie zbuntuje, przeciez to jest tylko uwaga, która sugeruje, ze statek jest pełny i ze może zatonąć, a co za tym idzie...w jakimś stopniu jest to zapowiedź kolejnej części ;] Moim zdaniem jest to bezensu, aby załoga ktora tyle przeszła buntowała sie o takie coś ...

cichy

Member
Myśle że to raczej nie możliwe żeby wogóle ktoś z załogi zbuntował się z powodu jakiejś błachostki, myśle dokładnie jak Sebek że jest to jakiś mały wątek zapowiadający 3 część, ach żebyście wiedzieli co ja przeżywam w oczekiwaniu na G3, nie śpie w nocy mam depresje
smile.gif

pozdro

Oczywiście ze nikt się nie zbuntuje , uwazam tak poniewaz , wątpie aby twórcy gry skłócili najlepszych przyjaciół , którzy walczyli ramie w ramie z najwiekszymi przeciwnościami(potwory itp.), chociaz jakby spojrzeć na to z drugiej strony , to mógłby zaistnieć bunt w celu jeszcze wiekszego uatrakcyjnienia gry ale to tylko spekulacje , wszystkiego sie dowiemy jak G3 wyjdzie. Zresztą po co ja się tu rozpisuje po prostu jak to napisał Sebek jest to po prostu zapowiedź nastepnej czesci gry.

ketrish

Member
tenp sot kieruje do autora tematu...pomysl...jak Diego wysylal Bezimiennego po swoje zloto to mogl On z nim zwiac w glebie Wyspy, ale tego nie zrobil, poniewaz Diego jest jego przyjacielem.... Lee i Laresa wyciagnal z szumowiny - GD , co innego magowie...oni sie zbutnowali ( nie all
biggrin.gif
) w g1, a tez pod koniec i magowie wody nie byli przyjaznie nastawieni..wiec obstawiam 1:2 dla 40% (najwierniejszi i zaufani) i 60% (zdrajcy) ze powstanie bunt ofc ;]

pepon

Member
mała uwaga : Lee i Laresa nie wyciągnął z Górniczej Doliny, tam tylko powiedział Miltenowi i Gornowi jak się wydostać. taaa....

poza tym to niemożliwe żeby się zbuntowali, kto by wszczynał bunt przeciwko zostawieniu złota
cool.gif
biggrin.gif
? aha poza tym to tylko Gorn sugerował Bezimiennemu, że powinni wyrzucić złoto, bo statek jest przeciążony. nie ma się czym martwić. jeśli będzie bunt to napewno twórcy dadzą na początek G3 jakiś filmik

Pozdrowienia - pepon

ketrish

Member
pepon mi nie chodzilo o prawde historyczna tylko czy "pomogl im sie wydostac z GD czy nie ( w mniejszym badz w wiekszym stopniu
biggrin.gif
)..ale wiecie ludzie pod wplywem zlota to traca glowe..
btw.
co byscie powiedzieli na g3 mmorgp :> ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom