Bug Czy Szczescie :) Mozna Sie Niezle Wzbogacic

Bezi_Łowca

Member
Wiec to bylo w pierwszym rozdziale w pierwszych dniach i w modzie Mroczne Tajemnice. Nie bylem wtedy jeszcze w zadnej gildi ale stralalem sie dolaczyc do starego obozu i troche do przemytnikow. Potem szedlem sobie gdzies kolo 20 ktorejs (nie pamietam) i walczyli na arenie Gor Hanis i Kharim. Gdy Kharim pokonał Gor Hanisa to zleciałem z widowni i obrabowalem Hanisa zanim jeszcze lezal. Podchodze do niego, otwieram mu ekwipunek a tam wszystkich mieczy takich gdzies do 50 obrazen po sto sztuk prawie. Tych co maja najwiecej obrazen to bylo najwiecej a tych co maja mniej to malo. No i do dzis mam jeszcze w ekwipunku tyle tych broni ze ich sprzedac nie moge bo jak chce je wszystkie sprzedac to kolesiowi rudy brakuje. No i nie wiem czy to jest bug czy szczescie ale mozna sie niezle na tym wzbogacic. Sprobujcie czy to mi sie tylko nie dzieje...

No i teraz ja jeste juz w drugim rozdziale i mam ok. 15 tys. i jeszcze mi zostalo pare tych broni co ten gostek mial...

Nieźle czy nie??

:eek: ;) :rolleyes: B) :) :lol: :D :p

POZDRO!!!

Oszust

New Member
niby tak ale ja uważam że to zwykłe złodziejstwo. Trzeba przechodzić gothica normalnie, a sposobów na kase w MT jest całe gro

Bezi_Łowca

Member
potem musiałem grac od początku w moda bo zawalilem cala gre i potem znowu na ta arene poszedlem jak sie bilo znowu tych gosci 2 i tym razem tych slabych broni mieli gdzies tak 60 szt. a tych lepszych troche czyli miecz bojowy po 1000 czyli razem 2 gosci 2000. No i spoko. tylko teraz nie mam co zrobic z ta kasą :)

Do góry Bottom