Bezi_Łowca
Member
Wiec to bylo w pierwszym rozdziale w pierwszych dniach i w modzie Mroczne Tajemnice. Nie bylem wtedy jeszcze w zadnej gildi ale stralalem sie dolaczyc do starego obozu i troche do przemytnikow. Potem szedlem sobie gdzies kolo 20 ktorejs (nie pamietam) i walczyli na arenie Gor Hanis i Kharim. Gdy Kharim pokonał Gor Hanisa to zleciałem z widowni i obrabowalem Hanisa zanim jeszcze lezal. Podchodze do niego, otwieram mu ekwipunek a tam wszystkich mieczy takich gdzies do 50 obrazen po sto sztuk prawie. Tych co maja najwiecej obrazen to bylo najwiecej a tych co maja mniej to malo. No i do dzis mam jeszcze w ekwipunku tyle tych broni ze ich sprzedac nie moge bo jak chce je wszystkie sprzedac to kolesiowi rudy brakuje. No i nie wiem czy to jest bug czy szczescie ale mozna sie niezle na tym wzbogacic. Sprobujcie czy to mi sie tylko nie dzieje...
No i teraz ja jeste juz w drugim rozdziale i mam ok. 15 tys. i jeszcze mi zostalo pare tych broni co ten gostek mial...
Nieźle czy nie??
B) :lol:
POZDRO!!!
No i teraz ja jeste juz w drugim rozdziale i mam ok. 15 tys. i jeszcze mi zostalo pare tych broni co ten gostek mial...
Nieźle czy nie??
B) :lol:
POZDRO!!!