Bry;)

Adrian_Wir

New Member
Cześć.
Nazywam się Adrian, lat 22. Mieszkam w Lublinie. Uczeń policealnej, informatyka. Gothica znam praktycznie od początku, część pierwszą i drugą przechodziłem po kilka razy. Trzeciej nie przeszedłem ani razu. Z patchem 1.6 po prostu zaczynał mnie w połowie nudzić, po wydaniu 1.7x nie miałem czasu przechodzić, potem chciałem poczekać do wydania QP do którego zgłosiłem się do tłumaczenia. Niestety, wersja angielska nie wyszła, a niemieckiego nie znam:p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witam kolegę na dodatek w moim wieku ^^

Generali życzę miłej zabawy na forum i przestrzegania regulaminu w pierwszej kolejności.
W drugiej aktywnego uczestnictwa i korzystania z zasobów forum.
Gildie, Zakon, NRP,....do wyboru do koloru :)

Co do Quest Packa nie traciłbym nadziei na wersję angielską. Jest mocne światełko w tunelu :)

Black-Men

Member
Witaj na forum użytkowniku,widzę,że to twój pierwszy post,mam nadzeje,że dobrze spędzisz czas na forum :D

tomisakis

Whiskas
VIP
Witam.nie odchodz po kilku dniach ale neistety niektórzy tak robią.Dołącz do Zakonu i gildii.Szanuj userów i adminów też(to także ludzie?chyba)

Fahrenheit

Pimpu?
Witaj!

Mam nadzieję, że nie stworzyłeś konta tylko po to, by np. przeglądać sekcje tylko dla zarejestrowanych, ale by aktywnie uczestniczyć w jego życiu. Szanuj innych, pisz dużo ciekawych postów, nie bój się wyrazić własnej opinii :) I oczywiście przestrzegaj regulaminu

OT
[(to także ludzie?chyba)

Tak tomisakis, admini to ludzie, tacy jak ty, czy ja :)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witam i ja użytkownika nowego. 'Wir' kojarzy mi się z jedną rzeczą, niestety wysokoprocentową ^^. W każdym razie zapraszam do żywego udziału w dyskusyjach

Adrian_Wir

New Member
@Fahrenheit - nie lubię tworzyć kont tylko po to, żeby przeglądać forum. Problem w tym, że napięty plan zajęć (praca, zaoczne itd.) nie bardzo pozwala mi też brać żywy udział w forum. Zresztą ja z reguły mało piszę, w realu mało mówię... wolę słuchać;) Ale się postaram.

@Electric Dragon - znaczy że z czym Ci się kojarzy? Bo szczerze mówiąc to już nawet nie pamiętam dlaczego mam taki nick. Jakoś tak mi zostało, tylko po czym???

Do góry Bottom