Broń Dwuręczna

Status
Zamknięty.

Stroke

New Member
Witam szukam jakiejś dobrej broni dwuręcznej. Krush Irmak oddałem orkowi potem go zabiłem i sprzedałem go komuś kto już nie żyje :D. Więc gdzie zdobyć broń 180+ atk bo wszystkie bronie orków są zużyte :< mam tylko Krush Pach z lepszych ;/. Ktoś pomoże ;d?
Ale on nie żyje już :< jak coś to wybiłem wszystkie miasta orków i assasyni mnie atakują więc kupienie u npc odpada ;/

Karpielek

VIP
VIP
Po zainstalowaniu edycji rozszerzonej(Community Patch 1.7) można kupić u orka Urkrassa w Cape Dun.

maskota

New Member
czy po nauczeniu się mistrzowskiego posługiwania się bronią dwuręczną szybciej się bije

po zainstalowaniu patcha 1.73 mogę sobie włączyć balans
Grać z balansem czy bez balansu?

Bury_Zenek

Rycerz Wody
1. szybciej nie tylko będziesz zadawał większe obrażenia oraz mógł używać lepszych broni
2. balans znacznie utrudnia grę (ścierwojad może cię pokonać ^^ a odbicie miasta np montery graniczy z cudem i aby zabić orka trza się sporo natrudzić)

maskota

New Member
to grać z tym balansem czy bez niego?
jak gra się z balansem to są jakieś nowe przedmioty i misje?

wolf667

Member
Zdecydowanie lepiej gra się z balansem. Przedmiotów nie ma nowych, ani misji to chyba logiczne.
Zmiany obowiązują siłę potworów i NPC oraz lekko zmienione drzewko umiejętności.
Wszystkie zmiany są jak najbardziej na +
Oczywiście najlepiej oprócz balansu włączyć jeszcze alternatywna A.I.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom