Brak Misji

Status
Zamknięty.

Poldas

New Member
Przechodzę GII już chyba 4 raz, tym razem postanowiłem pobawić się trochę na kodach.. Chce zostać magiem ognia i gdy po rozmowie z Pedro wchodzę do klasztoru zaczepia mnie Parlan który mówi mi że mam oddać złoto Goraxowi a owce Opolosowi. No i dobra zrobiłem tak przychodzę spowrotem do Parlana i nic niema ;/ żadnych misji ani ;/ A gadał że jak wszytko zrobię to mam do niego przyjść

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Sprubuj wygadać wszystkie opcje dialogowe, które są u niego, może pojawi ci sie ta która ma być.
Albo zobacz w dzienniku wszystkie wpisy dotyczące Parlana. Powinien dać ci questa z komnatami nowicjuszy.

Poldas

New Member
Kurde niema ;/ dziwne :p spróbuje dojść do tego momentu od nowa bez kodów. Bo jak grałem bez to wszytko było kosa :] a może najpierw czeba iść do ULF'a czy jak on tam się zwie. Bo on tam zleca misję dostania się do klasztoru czy coś nie ?

Broother

Member
Rób tak jak bez kodów, ale możesz pomóc sobie kodami typu nieśmiertelność, szybsze przemieszczanie się (F8) itp. Wtedy dialog powinien się pojawić.

Dzyl

El Principe
Ja nie wiem po co grac na kodach...Dosc ze przez to same kłopoty to jeszcze psują one całą rozrywke...
Wczytaj starszy save i powinno byc git.Jak nie będzie to znaczy ze masz jakiegos buga w grze.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Dziwne... miałem wiele gier na kodach i nigdy takiego buga nie miałem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom