Brak K. Teleportacyjnego U Ronara

• Thread starter michal_banszel
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
M

michal_banszel

Guest
No więc poszedłem do jego chatki, ale nic tam nie ma :/ chyba kolejny bug... ktoś zna kod na przywolanie kamienia teleportacyjnego do klanu wilka?

BraveHeart

Member
poszukaj dobrze na stole powinien byc, a o ile sie nie myle to jeszcze ma ten co zarzadza towarami w KlanieWilka, na ziemie go, zabierasz kamień i rzucasz amnezję :)

Potak

Member
Wystarczy stanąć plecami do niego tak żeby on też do nas stał tyłem, na ctrl skradanie podchodzisz do stołu i bierzesz :> Wcale nie trzeba nikogo lać, później wszyscy są na pomarańczowa ... A kamień powinien być na stole <!> A jak go nie masz do buger ... Pozdro

M

michal_banszel

Guest
CYTAT(Potak @ 18-04-2007, 07:47) [snapback]138799[/snapback]
Wystarczy stanąć plecami do niego tak żeby on też do nas stał tyłem, na ctrl skradanie podchodzisz do stołu i bierzesz :> Wcale nie trzeba nikogo lać, później wszyscy są na pomarańczowa ... A kamień powinien być na stole <!> A jak go nie masz do buger ... Pozdro

No wlasnie nie ma kamienia na stole a u Ronara :( A ten drugi jak sie nazywa? A i własnie...co znaczy ze postać jest na pomaranczowo? Bo przy pierwszym grobowcu to Rothatr nie chcial (nie bylo takiej opcji dialogowej, pewnie kolejny bug) mi dac kamienia, wiec musialem w ten tegować i sobie wziąść kamień, jego imie sie zminilo na pomaranczowe, ale i tak zakonczylem misje ze skórami :) Wiem, że zielony to przyjaciel, biały obojętny, czerwony wróg... no a pomaranczowy??

Potak

Member
pomarańczowy to stopień przed czerwonym :> Często jest gdy np. robisz coś dla Klanu dobrze, a nagle coś ukradniesz, albo kogos pobijesz i wtedy wszyscy są pomarańczowi, tak jakby Ci przestali ufać ... A z tym kamieniem to nie wiem jak Ci pomóc, skoro go nie ma na stole to musisz znaleźć inny ... Ale gdzie to nie wiem ;/ Wiem, że są dwa do Gothy, i chyba do Silden bo takie mam ale czy do Klanów są po dwa to juz zagadka ... Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom