Brak Ikon I Paska Startu

Status
Zamknięty.

Thran

Che Świniara
mam taki problem z windą że jak włączam pulpit za którymś razem to niema ikon i paska startu i niewiem przez co jak ktoś może pomóc to będę wdzięczny

Dzyl

El Principe
Miałem dokładnie to samo.Było to spowodowane wirusem, ale nie wiem jak jest u ciebie.Ale jedyny sposób na to to format.Gdy zrobiłem formata było już wszystko ok.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Revan pisał już parę razy że formaty nic mu nie dawały, czy już dałeś kompa do tego kumpla specjalisty i sprawdziłeś ram?

Mógłbyś zrobić takiego porządnego formata, usunąć wszystkie partycje i założyć od nowa, zresetować płytę główną itp.

szczurek

Menda serowa
Weteran
alt + ctr + del --> Plik --> Nowe zadanie --> explorer
Powinno być ok, jednak nie wiem jak zrobić żeby za każdym razem ładował się sam.

Thran

Che Świniara
Szczruka sposób zadziałał, ale chyba usunę pozostałe dwie partycje i zrobię je na nowo o zgrozo ! :(

Vendetta

Deathproof
VIP
Imo masz wirusa który blokuje w/w proces. Przed formatami zeskanuj go czymś porządnym.

Thran

Che Świniara
Nie no jak znajdę czas to usunę obie partycje i zrobię je na nowo i najwyżej tylko w Windowsie je zeskanuje tylko jednak trochę szkoda mi gier będzie które se pozałatwiałem :(

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Po nagrywaj wszystko na płytki i będzie git ;)
Imo masz wirusa który blokuje w/w proces
Czasami to nie wirus tylko np explorer sam się blokuje bo gdzieś w autostarcie jest ustawione żeby uruchamiał się dwa razy naraz albo coś takiego.

Przeskanować też możesz ale ja bym spróbował ctr alt del -> uruchom -> msconfig i po wyłączaj wszystkie autoruny jak gg skype xfire daemon itp.

Thran

Che Świniara
Już wiem co było problemem, mój ulubiony kolega trojan wdarł się któregoś pięknego dnia na któryś z dysków i syfu narobił, usunąłem obie partycje ale jak będzie trzeba to i C na nowo zrobię by było wporządku.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom