Miałem dokładnie to samo.Było to spowodowane wirusem, ale nie wiem jak jest u ciebie.Ale jedyny sposób na to to format.Gdy zrobiłem formata było już wszystko ok.
Nie no jak znajdę czas to usunę obie partycje i zrobię je na nowo i najwyżej tylko w Windowsie je zeskanuje tylko jednak trochę szkoda mi gier będzie które se pozałatwiałem
Już wiem co było problemem, mój ulubiony kolega trojan wdarł się któregoś pięknego dnia na któryś z dysków i syfu narobił, usunąłem obie partycje ale jak będzie trzeba to i C na nowo zrobię by było wporządku.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.