Blog Pewnej Różowej Misiaczki Xd

• Thread starter Gray_Fox
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.

Koko

Member
Ludzie! Nie wchodźcie na tego bloga po prostu, bo w ten sposób tylko zwiększacie jego popularność! Poza tym tylu wirusów chyba nigdzie nie widziałem. Blog ten jest bardzo głupi i, jak mówiłem, nie wchodźcie na niego! Z pewnością macie dużo porządniejszych strom, na które można wejść. Nie potrzeba nam takich badziewiarskich, przesłodzonych blogów, o nie.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Apage Satanas!!!!!! ZGiń przdpadnij i do szamba wpadnij!!!! co za oczo(sami sobie dokończcie) róż!! Apage! To istny gwałt języka polskiego(ten nasze byki na forum i w innych miejscach to nic przy tym) Jak można tak pisać. Nie wchodźcie tam, bo to jest niebezpieczne. Widać że ta osoba próbuje zaszapanować. brrr dwa razy tam wszedłem.. pierwszy i ostatni
biggrin.gif

Avaneger

Member
Z tego co widziałem moge ocenić że albo klijętka która to pisała myśli , że jest jak to mówi COOL . Albo ma jakieś problemy z głową . Od tego różu będe miał większą wade wzroku . Dziwi mnie fakt , ż ktokolwiek tam pisze . Ostatnią żeczą jaką bym zrobił to napisać takiego bloaga .

Jagbym napisał prace na polski w tym stylu wyleciałbym ze szkoły na drugi dzień .(zasługa tego , że moja polonistka jest dyrą)

Pozdro .

Glief

New Member
Szczerze pisząc, jak wszedłem tam pierwszy raz, to myślałem, że znalazłem się w "bajko landzie". Co do jej pisowni (przyjmijmy, że jest dziewczyną) dopatrzyłem się ogromnego zaniku pisowni w języku polskim. Zdania typu "miłych snóFF'' lub coś w tym stylu zaczynają mnie śmieszyć, ponieważ kaleczy to nasz piękny zarazem skromny język. Najbardziej dobijają mnie tam, umieszczone komentarze, które czasami są ostre.
Ten "blog" o ile można go tak nazwać, widziałem już klika miesięcy temu i wydaje mi się, że z dnia na dzień przybywają jego fani (anty fani), którzy lubią czytać, to pranie mózgu.

Pozdrawiam...

Kamexo

New Member
Brrr! To tacy ludzie istnieją?! Jakbym ja był analfabetą czy coś w tym stylu to bym nie chwalił się tak tym jak ta ''pannica''. Ona kala nasz ojczysty język jak i angielski. ''Słiiit'', ''Koffana'', ''Okejaski bejbaski''... RZYGAĆ się chce... Tak jak ktoś już napisał w komentarzach, ten ''blogasek'' to jedno wielkie różowe g****!

Gregori

Member
QUOTE (mogget @ 25-02-2006, 14:22) Jesli ktos potrafi to wszystko bezblednie przeczytac i przelozyc na polski badz angielski to poklony bic trzeba przed nim.

Fajnie, przede mną trzeba pokłony bić
tongue.gif
Jak masz w klasie cioły, które nie umieją w 6 klasie postawić żadnego znaku interpunkcyjnego to nie dziw sie, ze ja to rozumiem
biggrin.gif
Co nie znaczy, ze to różowe, oślizgłe, śmierdzące coś mi się podoba. Aż ciarki przechodza na myśl, że "ktoś" robi takie "rzeczy" i mu nie wstyd. Koffane bejbaski...
dry.gif
krew mnie zalewa jak widzę takie coś nie na darmo mam 6 z anglika
tongue.gif
biggrin.gif

A nazwanie tego... przyjmijmy, że "śmiecia" czymś lub rzeczą to obraza dla czegoś i rzeczy.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
........................................................................................................................
........................................................................................................................
Poprostu brak mi słów... WOgóle jak zobaczyłem tego bloga, to odechciało mi się wogóle, co kolwiek robić... Komenty tego bloga czytałem tylko częściowo, ale to co zobaczyłem to podzielam! TO poprostu rózowa masakra pociętym językiem sześcio smakowym.... OmmmG, aż mnie skręca... Ale nie wiem, czy ktoś z was już o tym tutaj pisał, ale w księdze gości jest wirus, chciałem zemdleć (oglądając komenty) żeby ta męka się skończyła ale... wirusik i tyle. Uff, całe szczęście że nie wywaliłem tego antyvira, bo bym miał z kompa *Przepraszam, nie będe przeklinał!*, ale pic... Wogóle weź wywal ten link bo to tylko gorzy wiare <błeeee>!!
Pozdro, dla tych którzy to przeżyli...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom