Bitwa O Khorinis

Jay_Kay

Magister vitae
Nawet fajne opo, dopiero teraz przeczytałem w całości... Masz talent do pisania, popracuj tylko nad stylistyka. Widze, ze masz checi, i najwyrazniej bardzo duzo czasu
tongue.gif
którego ja nie posiadam zbyt dużo
biggrin.gif
. W 10 - stopniowej skali daje 8/10; popracuj troche, a bedzie dobrze.
Przyszlosc przed toba...
cool.gif

Kan

Member
No dobra, przegapiłem aktualizacje opa więc teraz musiałbym skomentować oddzielnie wszystkie części bo mam co do nich różne opinie.

Jeśli chodzi o drugą część opa, to niestety ale w tym przypadku powiela ono już dość oklepany scenariusz, jak to orki plądrują miasto. Dlatego tez nie przypadło mi ono do gustu. I do tego ta wpadka ze statkiem

Inaczej jest w przypadku trzeciej i czwartej części tutaj już jest bardziej oryginalniej i ciekawiej. Chociaż można wyczuć rzeczy które były (walka z Xardasem). Niestety znowu pomyłka tym razem z Lee
QUOTE Lee rzucił tylko jeden czar zabijając wszystkich.
Lee raczej nie znał się na magii. A bynajmniej na tak potężnej
Ale ogólnie jest o wiele lepiej. Opis bitew dobrze pobudza wyobraźnie, więcej się dzieje i bardziej spektakularnie.

Ocena ? Hmm. Przydałaby się. 7/10

Shadow27

Member
bardzo ciekawe opowiadanie
smile.gif
ale co do walki w khorinis
biggrin.gif
to o ile pamietam ono nie bylo na tyle duze zeby kilkanascie minut biec od gornego miasta do portu
tongue.gif
ale niewazne
biggrin.gif
podobalo mi sie to tylko ten koniec ...
dry.gif
mogles dac beziemu zginac a skonczyc to za pomoca magow wody
biggrin.gif
albo zapowiedzianych nowych magow z g3
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
ale to moje zdanie a opowiadanie jest przeciez twoje
biggrin.gif
podobalo mi sie mimo bledow powtorzen itp.
biggrin.gif

mam nadzieje ze napiszesz nastepne opo i bedzie jeszcze lepsze
biggrin.gif

pzdr
biggrin.gif

Konfistador

Member
Bardzo ładnie napisane opowidadanie. Nie będę wymieniał wszystkich błędów(było ich niedużo) gdyż zrobili to już moi poprzednicy. Fabuła jest ok, razi długość. Jest kilka części, ale trochę przykrótkawe. Napisz może troszkę dłuższę, tak czy siak fajnie się je czyta. Opisy są dobre. Nie mam więcej zastrzeżeń. Moja ocena to 9/10. i pisz dalej!

pozdrawiam
tongue.gif

Opowiadanie moze byc aleee nie lubie jak mówia ze Khorinis plonie paladyni pozabijani, mieszkancy na murach rozkwaszeni itp ajk se gram w Gothica to w Khorinis czuje najlepszy klimat gry dlatego wlasnie nie lubie jak ktos pisze opowiadanie ze Khorinis zostalo pokonane przez zło.Wróce jeszcze do opowiadania mi sie spodobalo oby tak dalej na bledy nie patrze, jesli jest blad ortograficzny to sie szybko domyslam o jakie slowo chodzi.OBY TAK DALEJ!!!

Jedi

Caporegime
VIP
Opowiadanie nie jest złe, ba jst dobre, tylko te błęde... ahh jak by ich nie było, prze literówki i powturzenia opo się cięzko czyta i po jakimś czasie człowiek koncentruje się na poprawnosci gramatycznej a nie fabule. W następnym opowadaniu popracuj nad poprawnością gramatyczną, może wtedy dam 10 , ale puki co daje 8 .

Pozdro.

Do góry Bottom