Bitefight

Status
Zamknięty.

Grour

Member
Piękny spam, dawno tu takiego nie było
laugh.gif
. Takie gierki są fajne, ale na krótką metę
dry.gif
. Nie raz grałem w takie "rzeczy" i tylko na początku wydaje się fajne, a potem robi się strasznie monotonne
dry.gif
.

PS. Na drugi raz staraj się napisać coś więcej na dany temat, bo inaczej będzie z Tobą krucho
wink.gif
.

Kamexo

New Member
Niby fajny pomysł ale po dwóch- trzech dniach znudziło mi się... Najbardziej podobało mi się upgrade'owanie swojej kryjówki
tongue.gif

doctor

Wariat
Weteran
eee jesli mam byc szczery to nieznosze takich gier ;D
generalnie ta mi "smierdzi" the Crims w ktore gralem 2 edycje i Street of Race ;P gry w necie sa lipne... a pozatym slyszalem ze niepewne "silniki" potrafia przy ulomnej przegladarce (czytaj. InternetExplorer) zasyfic pol kompa ... chociaz ja jakos w to nie wierze
wink.gif

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja tam jeszcze w to gram
tongue.gif
Ale w gierki internetowe głównie z przyzwyczajenia. Wiem że to dziwnie brzmi, ale tak jest ze mną. Albo jak nie mam w co grać i co robić to poprostu wchodze. Ta mi się jeszcze nie znudziła - może dlatego że dobrze mi idzie ;]

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
E tam, mi już się to znudziło. Chatke na full odstawiłam, poziom 9 nabiłam i dalej już mi się nie chce w to bawić. Ogólnie nuda... Przynajmniej jakoś czas zajmowało, a na AW to większość ma to w sygnie.... Zgroza.

chery

Member
Eeeee tam Glif przesadzasz
tongue.gif
SPAM to może i to jest ale taki delikatny. Miła odmiana od życia codziennego. Gra na razie się podoba (grałem 15 min.) ale jako ojca ciebie zelgadissie nie napisałem. Jestem wolnym strzelecem
biggrin.gif

sir frugo

Member
Ale miałem podniete jak na to wszedłem, pokąsałem paru wilkołaków, zrobiłem upgrade i... znuuuuuudziło mi się całkowicie, tak samo jak NFS: Most Wanted po przejściu 50% tej monotonnej gry. Wszystko jest fajne na początku, ale przecież to jedno i to samo, w kółko. Kąsanie, kąsanie i jeszcze raz kąsanie! Za przeproszeniem już żygać mi się chce od tej całych hektolitrów krwii. Po prostu kolejna, nudna online'ówka. Lepiej wejdźcie sobie na The Crims i otwórzcie fabrykę z amfą, albo napadnijcie na bank. To o wiele przyjemniejsze, wierzcie mi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom