Białe Paski

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Dzisiaj zainstalowałem Gothic 3 (nareszcie :p ) i od razu patche 1.12 i 1.6 a następnie zacząłem grać. Po odbiciu Ardei zacząłem zbierać rzeczy po orkach i gdy sięgałem po bronie, przeszukiwać orki i gdy stałem w progu do domu to się białe paski pojawiały i tak latały w górę i w dół (paski były różnej grubości białe i były poziomo, od jednego końca ekranu do drugiego.)
A więc proszę o pomoc jak usunąć tego buga (czy jak to można nazwać)

Z góry dzięki!

kilek13

Member
Moze jakies nowe sterowniki do karty graficznej? Ja pamietam na moim pierwszym kompie tez mialem jakies paski, tyle ze roznego koloru. Sciagnalem nowe sterowniki i paskow juz nie bylo. :rolleyes: Mialem wtedy GF'a 5200FX

Bury_Zenek

Rycerz Wody
że też ja na to nie wpadłem XD ok zainstalowałem nowe stery i pomogło dzięki wam :)
temat do zamknięcia
Edit: nie będe zakładać nowego tematu i mam pytanie jak rozmawiam z hamlarem (czy jak mu tam z Ardei) to mu z twarzy takie brązowe paski wylatują XD spotkał się ktoś z tym? jeśli tak to proszę mi powiedzieć co zrobić żeby tak niebyło
Z góry THX!

Droner

Member
Jeśli chodzi o te paski, to czy one znikają po ponownym włączeniu gry? Pamiętam, że raz takie coś mi sie zdarzyło, włączyłem i wyłączyłem grę i błąd zniknął. Jeśli bardzo cię to irytuje, a dbasz o realistykę gry :lol: to skopiuj sobie zapis i reinstalnij grę ale myślę, że nie jest to tego warte. Jednak może to irytować jeśli wszyscy mają takie "niedorobione" twarze. Spróbuj i napisz o rezultatach (bądź ich braku).

Edit: To przykro mi, nie wiem co może być tego powodem, poszukaj może programu GothicTweak, optymalizuje system pod Gothica i wygodniej sie gra (tzn. nie tnie sie i jest mniej niedorobów grafiki). Może to pomoże.

Edit1: Z tego co pamiętam, na forum ktoś podawał do tego link...

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Chodzi ci o te paski białe czy hamlara bo te białe już nie mam a te co mu z twarzy wylatują to ciągle jak z nim gadam to są

pete112

New Member
na białe paski jest sposób
nie instaluj ponownie gry, trzeba tylko zmienić opcje prospectingu czy jakoś tak(jest na samym dole w szczegółach)
może też pomoże na te brązowe paski

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom